Instellingen voor meldingen aanpassen in Dropbox Paper

Dropbox Paper stuurt je standaard e‑mails met wekelijkse activiteiten, opmerkingen, @vermeldingen, taken en wijzigingen in documenten die je volgt.

Deze instellingen wijzigen:

1. Open Dropbox Paper.
  2. Klik op je avatar (als je geen avatar hebt ingesteld, worden je initialen weergegeven).
  3. Klik op Instellingen.
  4. Schakel onder Paper het vakje uit naast de e‑mails die je niet wilt ontvangen.
  5. Je wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

In de volgende situaties ontvang je nog steeds meldingen via e-mail:

• Iemand deelt een document met jou.
  • Iemand reageert op een opmerking die je hebt toegevoegd aan een document.
  • Iemand heeft jou @vermeld.
  • Je hebt een melding niet binnen twee uur gelezen. (Je kunt dit wijzigen door in Dropbox Paper op het belpictogram te klikken en vervolgens op Alles markeren als gelezen te klikken.)

Wil je een afzonderlijk document niet meer volgen?

Zo werkt het