Dropbox Paper gebruiken met Dropbox Business

Als je Dropbox Paper in een Dropbox Business-team gebruikt, heb je ook de beschikking over beheer- en beveiligingsfuncties om je zakelijke documenten te beschermen. Dropbox Paper is echter nog niet in alle beveiligingsopties opgenomen. Lees verder om te zien welke opties niet beschikbaar zijn voor teams die Dropbox Paper gebruiken.

Om er zeker van te zijn dat je team voldoet aan de onderstaande normen en voorschriften of dat je alle beschikbare beheerfuncties hebt, kun je Dropbox Paper uitschakelen voor je team.

Opmerkingen

• Dropbox Paper is kosteloos beschikbaar voor Dropbox Business-teams. De app is inbegrepen bij hun maand- of jaarabonnement.
  • Dropbox Paper maakt geen gebruik van het opslagquotum van je team.

Normen en voorschriften die niet beschikbaar zijn voor Dropbox Paper

Dropbox Paper valt niet binnen het toepassingsgebied van de volgende normen en voorschriften:

• BSI C5 Duitsland

Meer informatie over de naleving van deze normen door Dropbox

Beheerfuncties die niet beschikbaar zijn voor Dropbox Paper

Dropbox Paper valt niet binnen deze beheerfuncties:

• Apparaatgoedkeuringen
  • Enterprise Mobility Management
  • Netwerkbeheer

Apparaatgoedkeuringen

Apparaatgoedkeuringen is een beveiligings- en toegangsfunctie voor Dropbox Business-teams met een Advanced- of Enterprise-abonnement. Met apparaatgoedkeuringen kunnen beheerders de apparaten beheren die teamleden gebruiken voor toegang tot hun Dropbox Business-account. De mobiele Dropbox Paper-app is niet inbegrepen bij apparaatgoedkeuringen.

Enterprise Mobility Management

Met Enterprise Mobility Management (EMM) kunnen Dropbox Business-teams met een Enterprise-abonnement het gebruik van mobiele apparaten met apps, netwerken en apparaten van het bedrijf beheren. De mobiele Dropbox Paper-app kan niet worden beheerd met EMM.

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer is een beveiligings- en toegangsfunctie voor Dropbox Business-teams met een Enterprise-abonnement. Met deze functie kunnen IT-beheerders bepalen welke Dropbox-accounts kunnen worden gebruikt in hun bedrijfsnetwerk. Dropbox Paper kan op dit moment niet worden beheerd via netwerkbeheer.