Dropbox Paper integreren met Dropbox

Als je een Dropbox-gebruiker bent, kun je gratis een praktische training volgen om meer te leren over de mogelijkheden die Dropbox Paper biedt.

In deze virtuele training van dertig minuten laat een live instructeur je zien hoe je Paper kunt gebruiken met je team. Daarnaast worden tips en trucs gedeeld en wordt uitgelegd hoe je de toegang kunt beheren.

Er worden elke week meerdere trainingen gegeven. Nu registreren.

Tellen Paper-documenten mee voor mijn opslagquotum in Dropbox?

Op dit moment nog niet. Voorlopig beperkt Dropbox Paper niet het aantal documenten dat je kunt maken, en de app heeft een onbeperkte versiegeschiedenis, ongeacht welk Dropbox-abonnement je hebt. Het is echter mogelijk dat dit beleid in de toekomst wordt aangepast.

Heb ik vanuit Dropbox toegang tot mijn Paper-documenten?

Je kunt naar Paper gaan door op het tabblad Paper te klikken op dropbox.com of door naar paper.dropbox.com te gaan.

Als je geen links ziet voor Paper en je Dropbox Business gebruikt, is het mogelijk dat je teambeheerder Paper heeft uitgeschakeld. Neem contact op met je beheerder om de toegang tot Paper te bespreken.

Heb ik toegang tot mijn Dropbox-bestanden en mappen in Paper?

Je hebt niet rechtstreeks toegang tot je Dropbox-bestanden en mappen in Paper, maar je kunt wel rechtstreeks in een document een link naar een bestand of het bestand zelf opnemen (bijvoorbeeld een afbeeldings- of mediabestand).

Opmerking: je kunt ook de URL van een bestand of map plakken in een Paper-document. De link wordt vervolgens automatisch gemaakt.

Vanuit je Dropbox een link naar een bestand maken:

1. Klik op een lege regel in je Paper-document.
  2. Klik in de werkbalk aan de rechterzijde op het pictogram Invoegen uit Dropbox (dit lijkt op het Dropbox-logo).
  3. Selecteer in het pop-upvenster het bestand dat je wilt toevoegen aan het document.

Vanuit je Dropbox een link naar een map maken:

1. Klik op een lege regel in je Paper-document.
  2. Klik in de werkbalk die rechts verschijnt, op het pictogram Invoegen uit Dropbox (dit lijkt op het Dropbox-logo).
  3. Klik op het selectievakje naast de map waarnaar je een link wilt maken.
  4. Klik op Kiezen.

Moet ik voor toegang tot Paper aangemeld zijn bij Dropbox?

Ja, je kunt alleen met Paper werken als je bent aangemeld bij Dropbox. Als dit niet het geval is, wordt je gevraagd je aan te melden wanneer je een bezoek brengt aan de startpagina van Paper.

Is Paper onderdeel van de Dropbox API?

Paper API v1 biedt je de mogelijkheid om documenten te delen, te archiveren, te verwijderen en te exporteren. Externe partners kunnen oplossingen ontwikkelen waarmee Dropbox Business-beheerders toezicht houden op activiteiten van medewerkers, beleid voor delen beheren en gegevens beschermen.

Meer informatie over de Paper API

Krijg ik bij Paper hetzelfde niveau van beveiliging en privacy als bij Dropbox?

Paper heeft hetzelfde beveiligingsniveau als Dropbox, met een aantal uitzonderingen voor Dropbox Business-teams.

Meer informatie over beveiliging bij Dropbox

Paper is een Dropbox-product. Je hebt een Dropbox-account nodig om Paper te gebruiken. Paper is beschikbaar voor alle Dropbox-klanten.

Opmerking: Als je lid bent van een Dropbox Business-team, is het mogelijk dat je beheerder Paper heeft uitgeschakeld. Neem contact op met je beheerder als je geen toegang hebt tot Paper.