Zoeken naar Dropbox Paper-documenten

In de zoekbalk van Dropbox Paper kun je zoeken naar je Paper-documenten en alle documenten die met je zijn gedeeld.

Opmerking: Als je de 2020-release van Dropbox Paper gebruikt, kun je jouw documenten zoeken via de zoekbalk van Dropbox.

De zoekbalk doorzoekt de volledige tekst van Paper-documenten. Om beschikbare documenten te zoeken, kun je zoeken naar:

• De titel of naam van een document
  • Inhoud van een document
  • De naam van een teamlid, om alle documenten te zien die diegene heeft gemaakt

Je kunt als volgt zoeken:

1. Klik op het zoekpictogram (vergrootglas) in een document.
  2. Begin te typen in de zoekbalk. Alle overeenkomende documenten worden weergegeven.

Zoeken naar tekst in een Paper-document

Je kunt ook zoeken naar specifieke woorden en zinnen in een geopend Paper-document.

Zoeken naar documenten op internet:

1. Gebruik CTRL+F (Windows) of Command+F (Mac).
  2. Voer het woord of de zin in de zoekbalk in.

Zoeken naar documenten in de Paper-app voor iPhone/iPad:

1. Tik rechts bovenin op "" (ellipsis).
  2. Tik op Zoek in document.
  3. Voer het woord of de zin in de zoekbalk in.

Zoeken naar documenten in de Paper-app voor Android:

1. Tik rechts bovenin op “” (verticale ellipsis).
  2. Tik op Zoeken in document.
  3. Voer het woord of de zin in de zoekbalk in.

Hashtags gebruiken als labels voor zoekopdrachten

Je kunt een zoekopdracht krachtiger maken door hashtags te gebruiken in je documenten. Hashtags zijn klikbaar in een document en je kunt de zoekfunctie gebruiken om alle beschikbare documenten te vinden die dezelfde hashtag bevatten.

Typ bijvoorbeeld #honden in je document. Gebruik vervolgens deze hashtag in je zoekactie: typ de hashtag en het trefwoord (in dit geval #honden). In de resultaten worden alle toegankelijke documenten met die hashtag weergegeven.