Teambeheerders: veelgestelde vragen over de 2020-release van Dropbox Paper

Met de 2020-release van Dropbox Paper kunnen leden van Dropbox Business-teams alle Paper-documenten opslaan in hun Dropbox Business-account, bij hun andere bestanden en mappen (in plaats van op paper.dropbox.com).

Dit artikel gaat over de 2020-release van Paper en bevat antwoorden op veelgestelde vragen voor teambeheerders.

Als je op zoek bent naar algemene veelgestelde vragen over de 2020-release van Paper, lees je dit artikel.

Welke acties moeten teambeheerders nemen voor de 2020-release van Paper?

De 2020-release van Dropbox Paper wordt in de komende maanden uitgerold naar alle Dropbox-gebruikers. Teambeheerders en teamleden krijgen een e‑mail van Dropbox waarin staat wanneer hun teams de release ontvangen en welke acties worden aanbevolen.

Kan mijn team meteen overstappen op de 2020-release?

Dropbox biedt gebruikers de mogelijkheid om zich voorafgaand aan de release zelf aan te melden. Houd je e‑mail en de Dropbox-blog in de gaten voor meer nieuws over deze optie.

Kan mijn team de oude release blijven gebruiken?

Nee. Alle gebruikers gaan binnenkort de 2020-release van Dropbox Paper gebruiken.

Krijgen alle leden van het team tegelijk de 2020-release?

Ja. Paper-documenten kunnen worden gedeeld tussen verschillende mensen in het bedrijf en daarom moet iedereen in één keer migreren.

Blijven de machtigingen voor delen voor mijn Paper-documenten hetzelfde?

Lees dit artikel met basisinformatie over de machtigingen voor delen van de 2020-release van Paper. Als je instellingen voor delen gebruikt die van toepassing zijn op het hele team, worden deze ook toegepast op je Paper-documenten. Paper-documenten worden na de release namelijk behandeld als gewone Dropbox-bestanden.

Welke invloed heeft de 2020-release van Paper op API's en het beveiligingsbeheer?

Beheerders hoeven slechts één set API's voor hun hele team te onderhouden, omdat Paper-documenten nu als gewone Dropbox-bestanden worden behandeld. Beheerders kunnen één set eindpunten gebruiken voor het zoeken, delen en inventariseren van alle teambestanden. Je vindt meer informatie in de API-migratiehandleiding.

Waar vind ik de Paper-beheerinstellingen na de 2020-release van Paper?

Nadat een team is gemigreerd naar de 2020-release van Dropbox Paper, kan de teambeheerder de mogelijkheden beperken die het team heeft om Dropbox Paper te gebruiken.

Zo krijg je toegang tot de beheerinstellingen van de 2020-release van Paper:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen
  4. Klik op Apps voor bestandsbewerking.

Je kunt de mogelijkheid om Paper-documenten te maken en te bewerken uitschakelen voor je hele team. Klik hiervoor naast Dropbox Paper op Maken en bewerken en wijzig de instelling in Alleen-lezen. Bestaande Paper-documenten kunnen echter nog steeds door teamleden worden geopend en bekeken.