Privacyinstellingen voor een Paper-document of een map wijzigen

Als je een privédocument maakt dat niet in een map staat, ben jij de enige persoon die het kan zoeken en bewerken. Als je het document deelt met anderen, kun je kiezen wie het document kan openen en wie het kan bewerken of er opmerkingen aan kan toevoegen. Als je een document in een map maakt, kunnen alle leden van die map je document openen, zoeken en bewerken.

Machtigingen voor delen wijzigen in een document:

1. Open het Paper-document dat je wilt delen.
  2. Klik op de blauwe knop Uitnodigen.
  3. Klik rechtsonder op Instellingen.
  4. Kies een optie voor delen onder Wie kan dit document openen? en Wat kunnen ze doen?
  5. Klik op Gereed.

Machtigingen voor delen wijzigen voor een map

1. Open de map die je wilt delen.
  2. Klik op de blauwe knop Delen
  3. Klik op Wijzigen.
  4. Kies een optie voor delen onder Wie heeft toegang tot deze map?
  5. Klik op Gereed

Opmerkingen:

• Alle mappen in een gedeelde map worden automatisch ook gedeeld.
  • Als je lid bent van een Dropbox Business-team of gratis team, zijn je Paper-mappen standaard voor iedereen zichtbaar.

Een gebruiker verwijderen uit een document

Als je iemand wilt verwijderen uit een document, moet je het document zelf hebben gemaakt of bewerkingsrechten hebben.

Een gebruiker verwijderen uit een document:

1. Klik op de blauwe knop Uitnodigen.
  2. Klik op Kan bewerken (of Kan weergeven) naast de betreffende gebruiker.
  3. Klik op Verwijderen in het vervolgkeuzemenu dat wordt weergegeven.

Opmerkingen:

• Je kunt jezelf niet verwijderen uit een document, maar je kunt wel stoppen met het volgen van een document.
  • Als je lid bent van een team en toegang via link is ingeschakeld, kun je een gebruiker alleen verwijderen uit een document door de machtigingen voor het document in te stellen op Alleen op uitnodiging.

Hoe je kunt zien met wie je Paper-map wordt gedeeld

1. Meld je aan op paper.dropbox.com.
  2. Klik op de map die je wilt delen.
  3. Kijk onder de knop Delen. Daar staat Alleen zichtbaar voor mij of Zichtbaar voor iedereen bij [je bedrijf].