Wat gebeurt er met mijn Paper-documenten als ik overschakel naar een ander accounttype?

Zoek hieronder het scenario dat op jou van toepassing is, om te zien wat er gebeurt met je materialen wanneer je overschakelt naar een ander accounttype.

Lid worden van een Dropbox Business-team of deelnemen aan een proefperiode

Als je een bestaand gratis account hebt, kun je ervoor kiezen hetzelfde e‑mailadres te gebruiken voor het Business-team waar je lid van wilt worden. Al je documenten gaan dan met je mee naar het Business-team.

Je kunt er ook voor kiezen een nieuw account te maken met een ander e‑mailadres. In dat geval begin je met een nieuw, leeg account.

Een team verwijderen of je Dropbox Business-abonnement opzeggen

Dit gebeurt er als je lid bent van een team en je het team verwijdert of je abonnement opzegt:

  • Alle privématerialen (documenten die je hebt gemaakt en met niemand anders hebt gedeeld) gaan met je mee terug naar je persoonlijke account.
    • Heb je geen persoonlijk account, dan kan je beheerder je account omzetten in een persoonlijk account.
  • Je raakt de toegang kwijt tot alle gedeelde materialen, om te voorkomen dat teamgegevens het team verlaten.
    • Hiertoe behoren ook documenten waarvan jij de eigenaar bent en die je hebt gedeeld met anderen.

Opmerking voor teambeheerders: Als je een teambeheerder bent, gaan alle materialen waarvan jij de eigenaar bent met je mee terug naar je persoonlijke account. Dit geldt ook voor gedeelde documenten waartoe je eerder toegang had of waarvoor je bent uitgenodigd.

Upgraden van een gratis team naar een Dropbox Business-team

Dit gebeurt er als je van een gratis team upgradet naar of lid wordt van een betaald Business-team:

  • Alle privématerialen (documenten die je hebt gemaakt en met niemand anders hebt gedeeld) gaan met je mee naar je Business-team.
  • Alle gedeelde materialen en teammaterialen (inclusief documenten waarvan jij de eigenaar bent en die je hebt gedeeld met anderen) blijven in het gratis team.

Een teamlid verlaat een team

Als iemand wordt verwijderd uit een team of een team verlaat, gaan alle privématerialen (documenten die het betreffende lid heeft gemaakt en met niemand anders heeft gedeeld) mee terug naar het persoonlijke account van dat lid. 

Alle gedeelde documenten die door dat lid zijn gemaakt, worden verplaatst naar het account van de teambeheerder die het lid heeft verwijderd. 

Zit je vraag er niet tussen? 

Neem contact op met Support voor antwoorden op andere vragen. 

Hoe nuttig was dit artikel?

Het spijt ons dat te horen.
Laat ons weten hoe we het volgende kunnen verbeteren:

Bedankt voor je feedback.
Laat ons weten hoe dit artikel je heeft geholpen:

Bedankt voor je feedback.