Eigendom van een Paper-document overdragen

Bijgewerkt Jan 29, 2024
person icon

Deze functie is alleen beschikbaar voor leden van een Dropbox-teamaccount in de oude release van Dropbox Paper.

Zo kom je erachter of je de oude of nieuwe release van Dropbox Paper gebruikt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Maken.
  3. Wijs Document aan.

Zie je Dropbox Paper niet staan in de lijst met documenttypen, dan betekent dit dat je de oude release gebruikt.

Zie je Dropbox Paper wel staan in de lijst met documenttypen, dan betekent dit dat je de nieuwe 2020-release van Dropbox Paper gebruikt. Als je de 2020-versie van Dropbox Paper gebruikt, wordt de eigenaar van je Paper-document bepaald door de eigenaar van de map waarin het is opgeslagen. Je kunt eventueel de eigendom van een map overdragen.

Als je lid bent van een Dropbox-teamaccount, kun je eenvoudig het eigendom van een Paper-document overdragen aan een ander lid van hetzelfde team. Teambeheerders kunnen ook de eigendom overdragen van documenten waar ze op dat moment toegang toe hebben.

Je draagt de eigendom van een document als volgt over:

1. Open een Paper-document.
  2. Klik op Uitnodigen.
  3. Klik op het vervolgkeuzemenu naast de naam van de persoon aan wie je de eigendom wilt overdragen.
    • Als je die naam niet ziet, deel het document dan eerst door het e-mailadres te gebruiken.
  4. Selecteer eigenaar maken.
highlight icon

Opmerking: Je kunt documenten delen tussen teams en persoonlijke accounts, maar je kunt de eigendom van documenten niet overdragen van een teamaccount naar een persoonlijk account.