Mapgeschiedenis weergeven

Mapgeschiedenis is een Dropbox-functie die alle acties laat zien die zijn uitgevoerd binnen een specifieke map of de submappen. In het deelvenster Mapgeschiedenis kun je zien:

• Wanneer iemand een bestand in de map heeft verplaatst
  • Wanneer iemand een bestand in de map heeft bewerkt
  • Wanneer iemand de naam van een bestand in de map heeft gewijzigd
  • Wanneer iemand een bestand heeft toegevoegd aan de map
  • Wanneer iemand iets heeft verwijderd uit de map

Je kunt de mapgeschiedenis van de afgelopen 180 dagen bekijken, tenzij je de add-on Uitgebreide versiegeschiedenis (UVG) of Onbeperkte versiegeschiedenis (OVG) hebt. Als je de UVG of OVG hebt, komt de periode van je mapgeschiedenis overeen met je versiegeschiedenis.

Opmerking: je kunt alleen bestanden en mappen terugzetten die vallen binnen de periode van je versiegeschiedenis

De geschiedenis van een specifieke map en de submappen bekijken:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden.
  3. Klik op de naam van de map waarvan je de geschiedenis wilt bekijken.
  4. Klik op Mapgeschiedenis.

De geschiedenis van alle mappen in je account bekijken:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden.
  3. Klik op Mapgeschiedenis.