Verwijderde bestanden of mappen in Dropbox terugzetten

Verwijderde bestanden of mappen terugzetten

Een verwijderd bestand of een verwijderde map terugzetten:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Verwijderde bestanden in de linkerzijbalk.
  4. Klik op de naam van het verwijderde bestand of de verwijderde map.
    • Je kunt meerdere bestanden of mappen tegelijk selecteren door op het selectievakje te klikken.
  5. Klik op Terugzetten. Als je een groot aantal bestanden wilt terugzetten, kan dat even duren.

Opmerking: Je kunt een gedeeld bestand alleen terugzetten als je gemachtigd bent om het te bewerken. Als je alleen bent gemachtigd om het weer te geven, kun je het bestand niet terugzetten.

Dropbox Basic- en Plus-accounts kunnen alle bestandsbewerkingen of verwijderingen terugzetten die in de afgelopen 30 dagen zijn uitgevoerd.

Dropbox Business-accounts kunnen alle bestandsbewerkingen of verwijderingen terugzetten die in de afgelopen 90 dagen zijn uitgevoerd.

Dropbox Professional-accounts kunnen alle bestandsbewerkingen of verwijderingen terugzetten die in de afgelopen 180 dagen zijn uitgevoerd.

Verwijderde bestanden of mappen terugzetten

Een verwijderd bestand of een verwijderde map terugzetten:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Bestanden in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Verwijderde bestanden in de linkerzijbalk.
  4. Klik op de naam van het verwijderde bestand of de verwijderde map.
    • Je kunt meerdere bestanden of mappen tegelijk selecteren door op het selectievakje te klikken.
  5. Klik op Terugzetten. Als je een groot aantal bestanden wilt terugzetten, kan dat even duren.

Opmerking: Je kunt een gedeeld bestand alleen terugzetten als je gemachtigd bent om het te bewerken. Als je alleen bent gemachtigd om het weer te geven, kun je het bestand niet terugzetten.

Als je bestanden ontbreken of je een groot aantal bestanden wilt terugzetten

Meer informatie over het vinden of terugzetten van ontbrekende of beschadigde bestanden

Nieuw bij Dropbox?

Of je nu een beginnende Dropbox-gebruiker bent of alleen je kennis wat wilt opfrissen, je kunt meer uit je Dropbox-account halen door gebruik te maken van onze zelfgestuurde training of virtuele training onder leiding van een instructeur