Dropbox Transfer beheren voor je team

Bepaalde typen beheerders kunnen Dropbox Transfer beheren voor hun team. In dit artikel wordt uitgelegd hoe beheerders Dropbox Transfer kunnen in- of uitschakelen voor hun team en hoe ze overdrachtsactiviteiten van het team kunnen bekijken.

Dropbox Transfer in- of uitschakelen voor je team

Dropbox Transfer in- of uitschakelen voor je team:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op Delen onder Inhoud.
  5. Zet Bestanden delen met Dropbox Transfer Aan of Uit

Bestaande overdrachtlinks zijn niet langer toegankelijk als je Dropbox Transfer uitzet voor je team.

Opmerking: Alleen teambeheerders kunnen deze instelling beheren. De mogelijkheid om overdrachten te maken, kan niet worden uitgeschakeld via gebruikersbeheer of door supportbeheerders.

De overdrachtactiviteit van je team bekijken

Overdrachtactiviteit van je team bekijken:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Activiteit.
  4. Je kunt de volgende overdrachtactiviteiten volgen:
    • Verzonden overdracht
    • Weergegeven overdracht
    • Overdrachtsbestanden toegevoegd
    • Overdracht gedownload
    • Verwijderde overdracht
    • Beleid voor bestandsoverdracht is gewijzigd voor het team

Je kunt de activiteit die je bekijkt filteren op Datumbereik, Mensen, Inhoud of Activiteiten. Meer informatie over het bekijken van teamactiviteit.

Opmerking: wanneer een teamlid uit een team wordt verwijderd, worden diens overdrachten ook verwijderd en zijn ze niet meer toegankelijk.

Hoe nuttig was dit artikel?

Het spijt ons dat te horen.
Laat ons weten hoe we het volgende kunnen verbeteren:

Bedankt voor je feedback.
Laat ons weten hoe dit artikel je heeft geholpen: