Uitgelicht, Recent, Updates en Meldingen

In het voorjaar van 2019 heeft Dropbox de Dropbox-desktopapp vernieuwd. Het nieuwe ontwerp omvat wijzigingen in deze lijsten.

Deze lijsten bestaan uitsluitend in jouw account en zijn bedoeld om je te helpen toegang te krijgen tot je belangrijkste bestanden en mappen. Ze worden weergegeven in de Dropbox-desktopapp en de mobiele Dropbox-app, en op dropbox.com.

Voor jou en Uitgelicht voor jou

In het tabblad Voor jou wordt een gepersonaliseerde, slimme lijst met bestanden en mappen weergegeven, waaronder Uitgelicht voor jou, je bestanden en mappen met een ster en je agenda-afspraken en vergaderingen. Je kunt Dropbox ook leren welke bestanden je niet zo relevant vindt. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op een van deze bestanden en vervolgens op Markering verwijderen. Het tabblad Voor jou is beschikbaar via het Dropbox-pictogram in het systeemvak (Windows) of de menubalk (Mac) op je computer.

Recent

Je lijst Recent bevat de bestanden die je onlangs hebt geopend en/of bewerkt.

Als je lid bent van een Dropbox Business-team, kun je schakelen tussen Jij en Team. In het eerste geval zie je de bestanden die je zelf onlangs hebt bewerkt, en in het tweede geval de bestanden die je teamleden onlangs hebben bewerkt.

Updates

De lijst Updates geeft updates weer die recent zijn aangebracht in je Dropbox-bestanden en bestanden die je deelt.

Meldingen

De lijst Meldingen toont recente activiteit in je Dropbox-bestanden en bestanden die je deelt. Meldingen zijn beschikbaar via het Dropbox-pictogram in het systeemvak of de menubalk en als pop-ups op je bureaublad.

Meer informatie over meldingen en hoe je ze in- en uitschakelt