Activiteiten, meldingen en recente lijsten gebruiken

Deze lijsten bestaan uitsluitend in jouw account en zijn bedoeld om je te helpen toegang te krijgen tot je belangrijkste bestanden en mappen. Ze worden weergegeven in de Dropbox-desktopapp en de mobiele Dropbox-app, en op dropbox.com.

Activiteit

Je activiteitenfeed toont de bestanden die je onlangs hebt geopend en/of bewerkt, te beginnen met de meest recente.

Je activiteiten bekijken:

• Klik in de desktopapp op het Dropbox-pictogram in je taakbalk (Windows) of menubalk (Mac) en dan op het tabblad Activiteit. Op het tabblad Activiteit kun je schakelen tussen Jij en Gedeeld om je eigen of gedeelde activiteiten te zien. Als je lid bent van een Dropbox Business-team, kun je schakelen tussen Jij en Team om je eigen of gedeelde activiteiten van je team te zien.
  • Tik in de mobiele app op het tabblad Home onderaan en vervolgens op het bliksem-pictogram bovenaan.
  • Op dropbox.com: klik op het tabblad Activiteit (of het mappictogram) in de rechterrail.

Meldingen

In de desktop- en mobiele apps geeft Meldingen alle activiteiten weer in je Dropbox-bestanden en gedeelde bestanden.

Je meldingen bekijken:

• Klik in de desktopapp op het Dropbox-pictogram in je  taakbalk (Windows) of menubalk (Mac) en dan op het bel-pictogram. Je kunt ook meldingen inschakelen om pop-upmeldingen te ontvangen op je desktop.
  • Tik in de mobiele app op het tabblad Home onderaan, vervolgens op het bliksem-pictogram bovenaan en dan het tabblad Meldingen.

Meer informatie over meldingen en hoe je ze in- en uitschakelt.

Recent

In de mobiele app en op dropbox.com is de feed Recent gelijk aan de feed Activiteit, maar alleen gericht op jouw activiteit.

Je recente activiteit bekijken:

• Tik in de mobiele app op het tabblad Home onderaan en vervolgens op het tabblad Recent bovenaan.
  • Op dropbox.com: klik in de linkerzijbalk op Recent.