Recent, Updates en Meldingen

In het voorjaar van 2019 heeft Dropbox de Dropbox-desktopapp vernieuwd. Het nieuwe ontwerp omvat wijzigingen in deze lijsten.

Deze lijsten bestaan uitsluitend in jouw account en zijn bedoeld om je te helpen toegang te krijgen tot je belangrijkste bestanden en mappen. Ze worden weergegeven in de Dropbox-desktopapp en de mobiele Dropbox-app, en op dropbox.com.

Recent

Je lijst Recent bevat de bestanden die je onlangs hebt geopend en/of bewerkt.

Mijn activiteit en Teamactiviteit zijn opties voor Dropbox Business-gebruikers in de lijst Recent (in het menu van het systeemvak of de menubalk). Hier kun je kiezen of je alleen bestanden wilt zien die je onlangs zelf hebt bewerkt of bestanden die onlangs door je hele team zijn bewerkt.

Updates

De lijst Updates geeft updates weer die recent zijn aangebracht in je Dropbox-bestanden en bestanden die je deelt.

Meldingen

De lijst Meldingen toont recente activiteit in je Dropbox-bestanden en bestanden die je deelt. Er verschijnen ook meldingen op je bureaublad

Meer informatie over meldingen en hoe je ze in- en uitschakelt