Wat moet ik doen als dropbox.com niet of onjuist wordt geladen?

Bijgewerkt Oct 30, 2023

Als dropbox.com niet of deels wordt geladen, of als andere fouten worden weergegeven, is er waarschijnlijk sprake van een probleem met de browser.

Hoe weet ik of mijn probleem samenhangt met de browser?

Je kunt te maken krijgen met de volgende browserproblemen bij het gebruik van dropbox.com:

Webfuncties

• Je kunt een ontvangstbewijs niet afdrukken.
  • De bestanden of mappen worden niet op de juiste plek weergegeven.
  • De zoekbalk werkt niet.

Foutmeldingen

• De foutmelding 'Fout 404'.
  • De foutmelding 'Er is een probleem opgetreden bij het voltooien van deze aanvraag'
  • Je krijgt de melding 'browser is niet beveiligd'

Problemen bij laden

• Het wiel voor het laden van het browservenster blijft draaien.

Hoe kan ik problemen met een browser oplossen?

Om problemen met je webbrowser op te lossen, kun je het volgende proberen:

Opmerking: als het probleem wordt veroorzaakt door een plug-in van de browser, kun je met de incognito- of privémodus van de browser het probleem omzeilen:

Hoe weet ik of mijn probleem samenhangt met de browser?

Hieronder staat een overzicht van hoe problemen met een browser de werking van dropbox.com kunnen beïnvloeden:

• Webfuncties
    • Je kunt een ontvangstbewijs niet afdrukken.
    • De bestanden of mappen worden niet op de juiste plek weergegeven.
    • De zoekbalk werkt niet.
  • Foutmeldingen
    • De foutmelding 'Fout 404' wordt weergegeven.
    • De foutmelding 'Er is een probleem opgetreden bij het voltooien van deze aanvraag' wordt weergegeven.
    • Je krijgt de melding 'browser is niet beveiligd'
  • Problemen met laden
    • Het wiel voor het laden van het browservenster stopt niet met draaien.
highlight icon

Opmerking: Als het probleem wordt veroorzaakt door een plug-in van de browser, kun je met de incognito- of privémodus van de browser het probleem omzeilen:

Wat als het probleem dat ik heb niet te wijten is aan browserproblemen?

Als je geen toegang kunt krijgen tot dropbox.com en dit niet te wijten is aan een browserprobleem, kun je de huidige status van de Dropbox-website nagaan op onze statuspagina, om te zien of Dropbox buiten bedrijf is.

Als Dropbox gewoon operationeel is en je nog steeds een probleem ondervindt, neem dan contact op met het Dropbox-supportteam.