Foto's op internet: een overzicht

Foto's is alleen beschikbaar voor gebruikers van Dropbox Basic-, Plus-, Family- en Professional-abonnementen.

Met Foto's kun je de foto's die je uploadt naar je Dropbox-account bekijken, openen en organiseren op één centrale plek.

• Open Foto's op de Dropbox-website door in te loggen op dropbox.com en te klikken op Foto's in de linker zijbalk.

Alle geüploade bestanden groter dan 15 kB met de volgende extensies verschijnen in Foto's:

• Foto's (.jpg, .jpeg, .png, .heic. .tif, .tiff)
  • Video's (.3gp, .3gpp, .3gpp2, .asf, .avi, .dv, .flv, .m2t, .m4v, .mov mkv, .mp4, .mpg, .mpeg, .mts, .oggtheora, .ogv, .rm, .ts, .vob, .wmv, .webm)

De volgende acties zijn beschikbaar voor foto's en video's, net als voor alle andere bestanden in Dropbox: openen, downloaden, verplaatsen, kopiëren, verwijderen, een ster toevoegen, reageren en versiegeschiedenis bekijken. Je voert deze acties uit door de foto('s) of video('s) aan te wijzen en op het selectievakje te klikken. De acties die je kunt uitvoeren, staan bovenaan de pagina.

Let op: Acties die je uitvoert voor een foto of video in Foto's, hebben ook invloed op dat bestand in je Dropbox-account.

Je foto's en video's filteren en sorteren

Je kunt je foto's en video's filteren op bestandstype en of ze wel of niet een ster hebben. Klik hiervoor op Alle items, Foto's, Video's of Met ster boven je foto's.

Je kunt je foto's en video's sorteren per jaar, maand of dag. Klik hiervoor op Jaren, Maanden of Dagen boven je foto's. Om snel toegang te krijgen tot je foto's op datum, klik je op de tijdlijn aan de rechterkant van de pagina.

Het formaat van de miniaturen van je foto's en video's wijzigen

Je kunt de grootte van de miniatuurafbeeldingen van je foto's en video's aanpassen om de weergave ervan te wijzigen. Klik hiervoor op + (plusteken of - (minteken) boven je foto's.