Foto's en video's

highlight icon

De pagina Foto's is op 17 juli 2017 gewijzigd, maar je foto's blijven veilig opgeslagen in je Dropbox-account.

Meer informatie over de wijzigingen op de pagina Foto's

Foto's verwijderen uit een album op dropbox.com:

1. Meld je aan en ga naar photos.dropbox.com.
  2. Klik op het album in de lijst in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer de foto's die je wilt verwijderen uit het album. Elke geselecteerde foto wordt met een blauwe rand en een vinkje weergegeven.
  4. Klik op Verwijderen uit album in de blauwe balk bovenaan de pagina.
  5. Klik op Verwijderen in het pop-upvenster om het verwijderen te bevestigen.

Je kunt ook een foto verwijderen uit een album door eerst te dubbelklikken op de foto om deze in het volledige scherm te openen. Klik vervolgens op het tandwielpictogram rechtsonder. Selecteer Verwijderen uit album in het pop-upmenu.