Welke uitgebreide kenmerken worden door Dropbox gesynchroniseerd?

Een uitgebreid kenmerk is een bestandssysteemfunctie waarmee computerbestanden worden gekoppeld aan metagegevens. Dropbox synchroniseert de volgende uitgebreide kenmerken:

Mac OS

• com.dropbox.attributes
  • com.dropbox.internal
  • com.apple.ResourceFork (niet gesynchroniseerd voor directory's)
  • com.apple.FinderInfo
  • com.apple.metadata:_kMDItemUserTags
  • com.apple.metadata:kMDItemFinderComment
  • com.apple.metadata:kMDItemOMUserTagTime
  • com.apple.metadata:kMDItemOMUserTags
  • com.apple.metadata:kMDItemStarRating
  • com.dropbox.ignored / user.com.dropbox.ignored/ :com.dropbox.ignored

Windows (weergegeven als alternatieve gegevensstromen)

• :com.dropbox.attributes
  • :com.dropbox.internal
  • :com.dropbox.apple.ResourceFork (niet gesynchroniseerd voor directory's)
  • :com.dropbox.apple.FinderInfo
  • :com.dropbox.apple.metadata._kMDItemUserTags
  • :com.dropbox.apple.metadata.kMDItemFinderComment
  • :com.dropbox.apple.metadata.kMDItemOMUserTagTime
  • :com.dropbox.apple.metadata.kMDItemOMUserTags
  • :com.dropbox.apple.metadata.kMDItemOMStarRating
  • :com.dropbox.posix.executable
  • com.dropbox.ignored / user.com.dropbox.ignored/ :com.dropbox.ignored

Linux

• user.com.dropbox.attributes
  • user.com.dropbox.internal
  • user.com.apple.ResourceFork (niet gesynchroniseerd voor directory's)
  • user.com.apple.FinderInfo
  • user.com.apple.metadata:_kMDItemUserTags
  • user.com.apple.metadata:kMDItemFinderComment
  • user.com.apple.metadata:kMDItemOMUserTagTime
  • user.com.apple.metadata:kMDItemOMUserTags
  • user.com.apple.metadata:kMDItemStarRating
  • user.com.dropbox.foldericon
  • com.dropbox.ignored / user.com.dropbox.ignored/ :com.dropbox.ignored

Opmerking: de kenmerken in de bovenstaande lijst zijn kenmerken die zichtbaar zijn voor het bestandssysteem en omvatten geen kenmerken die niet als 'uitgebreid' worden beschouwd.

Veelgebruikte toepassingen voor uitgebreide kenmerken in Dropbox

• Gesynchroniseerde bestanden bijhouden.
  • Tags, sterren en kleuren die zijn gemarkeerd in MacOS Finder synchroniseren.
  • Bestanden bijhouden die zijn geüpload via camera-uploads (op desktops en mobiele apparaten).
  • Minder gebruikelijke bestandssysteemfuncties ondersteunen, zoals uitvoerbare bits in POSIX en resourceforks in MacOS.