Bestandssynchronisatie onderbreken en hervatten

Wanneer je wijzigingen aanbrengt in je Dropbox-bestanden, synchroniseert Dropbox die wijzigingen tussen je computer en alle apparaten waarop je toegang hebt tot je bestanden in Dropbox. Als je de synchronisatie van je Dropbox-bestanden met je computer tijdelijk wilt stoppen, kun je de synchronisatie onderbreken en vervolgens weer hervatten wanneer je klaar bent.

Gebruik je Dropbox nog niet? Kijk hoe je met Dropbox eenvoudig bestanden kunt synchroniseren.

Synchronisatie onderbreken

1. Klik op het Dropbox-pictogram in de taakbalk (Windows) of menubalk (Mac).
  2. Onderaan het venster dat verschijnt staat een witte balk met één van de volgende teksten: Je bestanden zijn bijgewerkt, [bestandsnaam] aan het synchroniseren, of [x] bestanden aan het synchroniseren. Beweeg de muis over de tekst.
  3. Als je de muis eroverheen beweegt, verandert de tekst naar Bestandssynchronisatie onderbreken. Klik op die tekst.
  4. Klik om te kiezen hoelang je het synchroniseren wilt onderbreken. Je ziet het bericht Synchronisatie onderbroken tot en de tijd waarop de synchronisatie wordt hervat.

Opmerking: terwijl de synchronisatie is onderbroken, kun je nog steeds meldingen ontvangen over wijzigingen in je Dropbox-bestanden, maar de wijzigingen worden niet gesynchroniseerd.

Synchronisatie hervatten

1. Klik op het Dropbox-pictogram in je  taakbalk (Windows) of menubalk (Mac).
  2. Beweeg de muis over Synchronisatie onderbroken tot [x] onderaan het venster dat verschijnt.
  3. Klik op Synchronisatie hervatten.