Synchronisatieprioriteit instellen voor Dropbox-bestanden

Als je een Dropbox Plus-, Family-, Professional- of Business-account hebt, kun je met de Dropbox-app op je computer zorgen dat een bestand met voorrang wordt gesynchroniseerd.

Opmerking: mappen en pakketbestanden kunnen niet met voorrang worden gesynchroniseerd.

Gebruik je Dropbox nog niet? Kijk hoe je met Dropbox eenvoudig bestanden kunt synchroniseren.

Via het systeemvak of de menubalk voorrang geven aan bestanden

1. Klik op het Dropbox-pictogram in het systeemvak of de menubalk.
  2. Klik op de pijl onderaan het venster dat wordt geopend.
  3. Wijs de naam van het bestand aan waaraan je voorrang wilt geven.
  4. Klik op Hierna synchroniseren.

Vanuit de Dropbox-map op je computer voorrang geven aan bestanden

1. Open Finder (Mac) of Verkenner (Windows).
  2. Open de map Dropbox.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het bestand waaraan je voorrang wilt geven.
  4. Klik op Nu synchroniseren.

Opmerking: als je een gedeelde link naar een bestand maakt, wordt dat bestand automatisch toegevoegd aan de wachtrij met bestanden die met voorrang wordt gesynchroniseerd.