Je bestanden in andere apps bewerken met Dropbox Extensions

Met Dropbox Extensions kun je bestanden rechtstreeks vanuit je Dropbox-account openen en bewerken in apps van derden. Dit doe je als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Wijs het bestand aan dat je wilt openen.
  3. Klik op Openen om een vervolgkeuzemenu met beschikbare apps te zien.
  4. Klik op de externe app waarmee je het bestand wilt openen.
    • Als dit de eerste keer is dat je de app koppelt aan Dropbox, is het mogelijk dat de app je vraagt om goedkeuring.
  5. Wanneer je het bestand hebt bewerkt of een andere actie hebt ondernomen, sla je de wijzigingen op of pas je ze toe (deze stap is afhankelijk van de app).
  6. Het bewerkte bestand wordt opgeslagen naast het oorspronkelijke bestand, en de naam van het bewerkte bestand bevat extra informatie over de status en de provider van het bestand. Stel dat de oorspronkelijke bestandsnaam 'Mijncontract.pdf' is, dan krijgt het bewerkte bestand bijvoorbeeld de naam 'Mijncontract (ondertekend‑AdobeSign).pdf'.

Opmerking: Dropbox Business-teambeheerders kunnen extensies voor hun hele team in- of uitschakelen.

Meer informatie over het openen van bestanden in Dropbox