Support voor Dropbox-resellers

Bijgewerkt Oct 27, 2023

Als je een Dropbox-teamabonnement hebt aangeschaft via een van onze resellers, kun je de reseller tijdelijk toegang tot je beheerconsole geven. Zo kan de reseller je account namens jou configureren. Vervolgens kun je de toegang intrekken wanneer je dat wilt.

Welke acties kan een reseller via resellersupport uitvoeren?

Partners kunen via resellersupport tijdelijk deze acties uitvoeren:

• Leden toevoegen aan en verwijderen uit je team
  • Zich aanmelden als gebruikers
  • Beheerdersmachtigingen wijzigen
  • Het dashboard Inzichten gebruiken
  • Teammappen maken
  • Machtigingen en functies voor delen wijzigen
  • Authenticatie- en beveiligingsinstellingen wijzigen
  • De activiteiten met betrekking tot delen van je team bewaken
  • Contact met Dropbox Support
highlight icon

Opmerking: Partners kunnen de acties in deze lijst alleen uitvoeren wanneer ze resellersupport gebruiken. Meld je aan bij je beheerdersaccount als je andere acties wilt uitvoeren.

Hoe schakel ik support voor resellers in?

Resellersupport inschakelen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Aanvullende instellingen op Resellersupport.
  5. Schakel het vakje in voor Resellersupport.
  • Als je resellersupport inschakelt, krijgt je reseller als beheerder toegang tot je Dropbox-account. Dit betekent dat de reseller volledige toegang krijgt tot en controle heeft over je account.
  • Als je team een Business Associate Agreement (BAA) heeft ondertekend, kun je resellersupport niet inschakelen.

Hoe schakel ik resellersupport uit?

Resellersupport uitschakelen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Beheerconsole.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik onder Aanvullende instellingen op Resellersupport.
  5. Schakel het vakje uit voor Resellersupport.

Hoe ziet het eruit wanneer een reseller namens mij acties uitvoert in mijn account?

Wanneer een reseller zich als beheerder aanmeldt bij je account, wordt een link voor eenmalig gebruik gemaakt waarmee de reseller toegang krijgt tot de Beheerconsole. Nadat deze zich heeft aangemeld, krijgen alle beheerders van je Business-account een e-mailmelding.

Alle acties die de reseller uitvoert, worden vastgelegd in een controlelogboek voor het account.Als een reseller zich bijvoorbeeld aanmeldt en een lid verwijdert uit je team, wordt dat in het controlelogboek vermeld als '[naam reseller] heeft [naam gebruiker] verwijderd'.