Systeemvereisten voor Dropbox Replay

Bijgewerkt Jun 17, 2024

Dropbox Replay is een tool voor het beoordelen en goedkeuren van rijke media, waarmee collega's opmerkingen en markeringen kunnen toevoegen aan video-, afbeeldings-, audio- en PDF-projecten. In dit artikel vind je de aanbevolen systeem- en bestandsvereisten voor het gebruik van Dropbox Replay.

Ontdek hoe je eenvoudig kunt samenwerken en video-, afbeeldings- en audiobestanden kunt beoordelen met Dropbox Replay.

Systeemvereisten

Je opent Dropbox Replay via de internetbrowser op je Windows- of Mac-computer. Je kunt Chrome, Firefox of Safari gebruiken, maar we raden aan om Chrome te gebruiken voor de beste ervaring.

highlighter icon

Opmerkingen:

Ondersteunde bestandstypen

Als je video-, afbeeldings-, audio- of tekstbestand een van de volgende bestandsextensies heeft, kan het worden geüpload naar Dropbox Replay. Je kunt bestanden tot 150 GB uploaden en de maximaal ondersteunde audio- en videolengte is 12 uur. Gebruikers van de Replay-add-on hebben toegang tot verliesvrije HD-audio voor het afspelen van hun audiobestanden. Replay ondersteunt verliesvrije afspeelresoluties tot 24-bits/96 kHz.

Soorten audiobestanden

.aac

.aif

.aiff

.flac

.m4a

.m4r

.mp3

.oga

.ogg

.wav

.wma

Soorten afbeeldingsbestanden

.3fr

.arw

.bmp

.cr2

.crw

.dcr

.dng

.erf

.gif*

.jpeg

.jpg

.kdc

.mef

.mos

.mrw

.nef

.nrw

.orf

.pef

.png

.ppm

.psd

.raf

.rw2

.rwl .sr2 .tif .tiff .webp .x3f

*.gif-bestanden worden geüpload als statische afbeeldingen in Dropbox Replay.

Typen videobestanden

.3gp

.3gpp

.3gpp2

.asf

.avi

.dv

.flv

.m2t

.m2ts

.m4v

.mkv

.mov

.mp4 .mpeg .mpg .mts .mxf .oggtheora
.ogv .rm .ts .vob .webm .wmv

Typen tekstbestanden

• .pdf (max. 40 MB groot)