Dropbox Replay gebruiken met integraties van derden

Bijgewerkt Mar 25, 2024

Dropbox Replay is een beoordelings- en goedkeuringstool voor rijke media waarmee collega's opmerkingen, markeringen en tekeningen kunnen toevoegen aan video-, beeld- en audioprojecten. Met Dropbox Replay-integraties kun je de functies van Replay gebruiken in meerdere bewerkingstoepassingen.

Probeer Dropbox Replay uit en beheer eenvoudig je video-, beeld- en audioprojecten, allemaal op één plek.

Hieronder staan de huidige toepassingen die integraties met Dropbox Replay bieden.

Adobe After Effects

Met deze integratie kun je actieve of in de wachtrij geplaatste composities van Adobe After Effects importeren in Dropbox Replay. Van daaruit kun je opmerkingen toevoegen en erop reageren, en deze opmerkingen weer als markeringen importeren in Adobe After Effects. Meer informatie over de integratie van Dropbox Replay en Adobe After Effects.

Adobe Premiere Pro

Met de Dropbox Replay-plug-in voor Adobe Premiere Pro heb je toegang tot de volledige functionaliteit van Dropbox Replay binnen Premiere Pro. Meer informatie over de integratie van Dropbox Replay en Adobe Premiere Pro.

Avid Pro Tools

Dankzij de Dropbox Replay-integratie voor Avid Pro Tools kunnen gebruikers gemengde bestanden rechtstreeks naar Replay exporteren ter beoordeling, en opmerkingen uit Replay importeren in Pro Tools-sessies. Meer informatie over de integratie van Dropbox Replay en Avid Pro Tools.

DaVinci Resolve van Blackmagic Design

Met de Dropbox Replay-integratie voor DaVinci Resolve kun je opmerkingen weergeven en toevoegen die in Replay per frame worden gesynchroniseerd. Meer informatie over de integratie van Dropbox Replay en DaVinci Resolve.

Apple Final Cut Pro

Met deze integratie kun je bestandsversies synchroniseren tussen Dropbox Replay en Final Cut Pro, zodat je opmerkingen kunt toevoegen, beantwoorden en oplossen, en playheads kunt synchroniseren. Je kunt Replay-opmerkingen ook rechtstreeks in de Final Cut Pro-tijdlijn importeren als markeringen. Meer informatie over de integratie van Dropbox Replay en Final Cut Pro.

Luma Fusion

Met de LumaFusion iOS-app kun je video's rechtstreeks vanuit Dropbox Replay importeren. Van daaruit kun je opmerkingen weergeven en toevoegen. Meer informatie over de integratie van Dropbox Replay en LumaFusion.

highlight icon

Opmerking: Je hoeft de Replay-integratie in LumaFusion niet te installeren, omdat deze standaard beschikbaar is.

WeVideo

Met deze integratie kun je materiaal van WeVideo rechtstreeks in Dropbox Replay importeren. Zo kun je eenvoudig video's en feedback bewerken en delen, allemaal op één plek. Meer informatie over de integratie van Dropbox Replay en WeVideo.