Dropbox Replay gebruiken met LumaFusion

Bijgewerkt Dec 15, 2023

Je kunt de integratie van Dropbox Replay en LumaFusion gebruiken om projectbestanden te delen en feedback te verzamelen van collega's.

De volgende functies zijn inbegrepen bij de integratie van Dropbox Replay en LumaFusion:

• Bekijk opmerkingen over bronmedia die zijn opgeslagen in Dropbox Replay en reageer erop.
  • Nadat je je project hebt geüpload naar Dropbox Replay, kun je Replay-opmerkingen rechtstreeks vanuit LumaFusion ontvangen en erop reageren.
  • Deel projectbestanden met collega's en LumaFusion-redacteuren.

Dropbox Replay koppelen aan LumaFusion

highlight icon

Opmerking: Je moet een Dropbox-account hebben om deze integratie te kunnen gebruiken.

Je koppelt als volgt Dropbox Replay aan LumaFusion:

1. Open LumaFusion.
  2. Klik op het pictogram Bibliotheekbronnen.
  3. Klik op Bronnen toevoegen/bewerken.
  4. Klik op Replay.
  5. Meld je aan met je Dropbox-aanmeldgegevens.

Er wordt een Replay-venster geopend in LumaFusion.

Dropbox Replay-bestanden bewerken in LumaFusion

Je bewerkt als volgt Dropbox Replay-bestanden in LumaFusion:

1. Open LumaFusion.
  2. Ga naar Bronbibliotheek.
  3. Klik op Replay.
  4. Ga naar het Replay-bestand dat je wilt bewerken.
  5. Klik op het bestand om het te openen.
  6. Bewerk het bestand zoals je dat normaal zou doen.

Je kunt ook opmerkingen toevoegen door op Replay te klikken in de balk Voorbeeld transport. Opmerkingen die in LumaFusion zijn toegevoegd, verschijnen ook in Dropbox Replay en vice versa.

Een LumaFusion-project exporteren naar Dropbox Replay

Je kunt LumaFusion-projectbestanden exporteren naar Dropbox Replay. Alle bestaande Dropbox Replay-opmerkingen blijven behouden en alle nieuwe opmerkingen die vanuit Dropbox Replay aan het bestand zijn toegevoegd, verschijnen op de tijdlijn in LumaFusion.

highlight icon

Opmerking: LumaFusion kan naar je Replay-mappen schrijven maar kan geen bestanden verwijderen.

Je exporteert je project als volgt:

1. Open LumaFusion.
  2. Open het project dat je wilt exporteren naar Dropbox Replay.
  3. Klik op Exporteren.
  4. Klik op Film.
  5. Selecteer Dropbox Replay als bestemming.
highlight icon

Opmerking: Je kunt een bestaande Dropbox Replay-map kiezen of een nieuwe maken om naar te exporteren.

1. Nadat je je projectbestand hebt geëxporteerd naar Dropbox Replay, worden alle nieuwe opmerkingen of aantekeningen die in Replay zijn toegevoegd, weergegeven in zowel Dropbox Replay als LumaFusion.
highlight icon

Opmerking: Bestaande opmerkingen blijven niet behouden als je nieuwe projectbestanden exporteert. Alleen opmerkingen die na de export zijn toegevoegd, worden weergegeven in Dropbox Replay en LumaFusion.

Je kunt projectpakketbestanden van LumaFusion uploaden naar Dropbox Replay om ze op te slaan of te delen, maar je kunt deze bestanden niet afspelen in Dropbox Replay.