Dropbox Replay gebruiken met WeVideo

Bijgewerkt Dec 15, 2023

Met de integratie van Dropbox Replay en WeVideo kun je videoprojecten delen, beheren en voorzien van feedback.

WeVideo-projecten exporteren naar Dropbox Replay

Je exporteert als volgt je bestand of project naar Dropbox Replay:

1. Open je project in WeVideo.
  2. Klik op Finish in de rechterbovenhoek van de editor.
  3. Klik op de miniatuur van het bestand of project dat je wilt exporteren.
highlight icon

Opmerking: Je kunt de miniatuur van je export op elk moment wijzigen, ook nadat deze is geëxporteerd. Selecteer Change thumbnail op de pagina voor delen, en versleep de schuifregelaar om een nieuwe miniatuur te kiezen.

1. Klik op het tekstvak bovenaan om een titel op te geven.
  2. Kies onder Export een van de opties Video, Audio only of GIF.
highlight icon

Opmerking: .gif-bestanden worden in Dropbox Replay geüpload als statische afbeeldingen.

1. Selecteer onder Resolution de resolutie voor je export.
  2. Klik onder Destinations op het Dropbox Replay-pictogram (een zwarte en een blauwe pijl die naar links wijzen) en meld je aan.
highlight icon

Opmerking: Je kunt je ook van tevoren aanmelden bij Replay door naar het gedeelte Connected apps op de pagina Account settings in WeVideo te gaan.

1. Schakel Mark export for public in om je bestand of project te delen. Als je deze instelling uitgeschakeld laat, blijft je export privé.
  2. Klik op Exporteren.
highlight icon

Opmerkingen:

• Video's mogen niet langer zijn dan 2 uur.
  • Bestanden worden geëxporteerd in de bestandindeling .mp4, .mp3 of .gif, afhankelijk van de exportinstelling die je hebt geselecteerd.

Feedback krijgen in Dropbox Replay

Je kunt feedback krijgen over WeVideo-projecten door toevoeging van opmerkingen over het projectbestand in Dropbox Replay. Opmerkingen die zijn toegevoegd in Replay, worden weergegeven op de WeVideo-tijdlijn. Meer informatie over toevoeging van opmerkingen in Dropbox Replay.

Ga voor vragen over het gebruik van WeVideo naar het supportcentrum van WeVideo.