Bestanden en mappen toevoegen aan je Dropbox-account

Bijgewerkt Nov 21, 2023

Je kunt bestanden en mappen uploaden naar je Dropbox-account op dropbox.com en de Dropbox-desktopapp. Een item (bestand of map) dat je uploadt via dropbox.com mag niet groter zijn van 50 GB. Een item (bestand of map) dat je uploadt via de Dropbox-desktopapp mag niet groter zijn dan 2 TB.

Je kunt ook bestanden uploaden met de mobiele Dropbox-app.

Bestanden en mappen toevoegen aan je Dropbox-account

Op dropbox.com

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op Uploaden onder de zoekbalk bovenaan.
  3. Klik op Bestanden of Map:
    • Als je Bestanden kiest, selecteer je zoveel bestanden als je wilt en klik je vervolgens op Openen.
    • Als je Map kiest, selecteer je een map en klik je op Uploaden.

In de Dropbox-desktopapp:

1. Open de Dropbox-map in Verkenner (Windows) of de Finder (Mac).
  2. Zoek de bestanden of mappen die je wilt toevoegen en sleep ze naar de geopende Dropbox-map (of kopieer en plak ze).
highlight icon

Opmerkingen:

• Je kunt nieuwe of bestaande bestanden ook rechtstreeks in de Dropbox-map opslaan.
  • Bestanden in de Dropbox-map op je computer worden automatisch overal gesynchroniseerd waar je toegang hebt tot je bestanden in Dropbox, inclusief dropbox.com en de mobiele Dropbox-app.

Bekijk deze video voor een snel overzicht van het uploaden en downloaden van bestanden in Dropbox.