Deelnemen aan het bètaprogramma voor Drobpox mobiel

Bijgewerkt Nov 08, 2023
Als je nieuwe Dropbox-functies wilt testen voordat ze worden uitgebracht, kun je de bètaversie van de mobiele Dropbox-app downloaden. Voer hiervoor de onderstaande instructies uit die van toepassing zijn op jouw apparaat.

De bètaversie van de mobiele Dropbox-app downloaden

Voor het installeren van de bètaversie van de mobiele Dropbox-app op je Android-apparaat open je de registratiepagina voor de bètatestversie in de Google Play Store op je apparaat en volg je de aanwijzingen op het scherm.

Als automatische updates is ingeschakeld in de Google Play Store, krijg je automatisch nieuwe versies van de bètaversie wanneer deze beschikbaar zijn. Meestal gebeurt dit eenmaal per week.

Voor het installeren van de bètaversie van de mobiele Dropbox-app op je iOS-apparaat moet je de app TestFlight van Apple downloaden op je telefoon of tablet. Vervolgens open je deze uitnodigingslink op je apparaat en volg je de aanwijzingen op het scherm.
highlight icon

Opmerkingen:

• Bètaproducten zijn meestal nog niet zo grondig getest op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en beveiliging als andere Dropbox-producten, dus het kan zijn dat het allemaal nog niet zonder haperingen werkt.
  • Je kunt op elk moment de bètaversie verwijderen en de gewone mobiele Dropbox-app weer gaan gebruiken.
  • Als het bètaprogramma voor Dropbox mobiel vol zit, wacht je even en probeer je het opnieuw.