Dropbox Spaces Bèta

Bijgewerkt Nov 22, 2023
person icon

We onderbreken de ontwikkeling van Dropbox Spaces op 4 januari 2023. Dropbox Spaces is momenteel in de bètafase en er zijn aanvullende voorwaarden op van toepassing.

highlight icon

Opmerkingen:

• Je projectbestanden en -links blijven in de map 'Spaces' in je Dropbox-account staan.
  • Je projectplannen en -taken zijn niet meer toegankelijk na 4 januari 2023.
    • We raden je aan ze voor die tijd te kopiëren naar een andere tool of een ander programma, zoals Dropbox Paper.

Je bestanden en mappen van Dropbox Spaces vinden

Elk project dat je hebt gemaakt in Dropbox Spaces, is gekoppeld aan een map 'Spaces' in Dropbox. Wanneer je een bestand of link toevoegt, worden die items opgeslagen in deze map, waar ze snel toegankelijk zijn en veilig zijn opgeslagen. Je vindt je map 'Spaces' als volgt in Dropbox:

Dropbox Standard, Advanced en Enterprise

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Navigeer naar de map van het teamlid.
    • Je ziet individuele mappen voor elk project dat je hebt gemaakt in Dropbox Spaces.
  3. Klik op een projectmap om alle bestanden en links van dat project te bekijken.

Als je een project niet kunt vinden in je map 'Spaces', is het project door iemand anders gemaakt in Dropbox Spaces. Je achterhaalt als volgt wie de eigenaar van een project is:

1. Meld je aan bij Dropbox Spaces.
  2. Navigeer naar de projectspace
  3. Klik op Delen

De eigenaar staat rechtsboven vermeld. Als je bestanden uit dit project nodig hebt, neem dan contact op met de eigenaar ervan om toegang te krijgen.

highlight icon

Opmerking: We raden je ook aan om alle projecten naar een gedeelde map te verplaatsen, zodat je anderen die ze nodig hebben ook toegang kunt geven.

Dropbox Basic, Plus, Professional en Family

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de map 'Spaces'.
    • Je ziet individuele mappen voor elk project dat je hebt gemaakt in Dropbox Spaces.
  3. Klik op een projectmap om alle bestanden en links van dat project te bekijken.

Je taken en plannen opslaan

Dropbox Spaces maakt op een andere manier een back-up van taken en plannen in Dropbox dan van projectbestanden en -links. Om je taken en plannen op te slaan, moet je de informatie handmatig kopiëren naar een nieuwe tool naar keuze.

We raden je ten zeerste aan je taken en plannen te kopiëren naar Dropbox Paper.

Je kopieert je taken en plannen als volg naar Dropbox Paper:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Maak een Paper-document.
  3. Voer de naam en beschrijving van het project in
  4. Navigeer naar de zwarte werkbalk onderaan de pagina.
  5. Klik op het kalenderpictogram om een projectblok te maken.
  6. Klik op het vinkje om specifieke taken toe te voegen.
highlight icon

Opmerking: Je kunt vervaldatums instellen en personen toewijzen voor alle taken die je toevoegt.

1. Klik op het vinkje rechtsboven om een lijst van Taken weer te geven en naar specifieke taken te navigeren.