Maptoegang beheren voordat je je account downgradet
Als je je Dropbox-teamaccount opzegt, verlies je de toegang tot Teammapbeheer. Daardoor verlies je de toegang tot gearchiveerde teammappen. Als er teammappen zijn waartoe je de toegang niet wilt verliezen, raden we je aan om elke teammap in je account te delen met de groep Iedereen in [TEAMNAAM].
Zo zet je gearchiveerde mappen terug:
- Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
- Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
- Klik onder Producten op de vervolgkeuzelijst links van Dropbox.
- Klik op Inhoud.
- Klik op Gearchiveerd en zet alle teammappen terug waartoe je toegang wilt behouden.
- Als je klaar bent met terugzetten, klik je op (meer opties) naast een teammap.
- Klik op Toegang beheren.
- Voeg de groep Iedereen bij [TeamsNAAM] toe.
- Herhaal deze actie voor alle teammappen die je hebt teruggezet.
Als je wilt dat bepaalde teamleden de toegang tot teammappen verliezen wanneer je annuleert, deel dan de teammap met een andere groep dan Iedereen bij [TEAMNAAM] (bijvoorbeeld een groep die alleen teamleden bevat waarvan je wilt dat ze toegang hebben tot de teammap na het annuleren). Deze stap is belangrijk omdat groepen die zijn uitgenodigd voor een teammap niet kunnen worden gewijzigd nadat je hebt geannuleerd.