Dropbox Paper: vorige versies van documenten terugzetten en opmerkingen opnieuw openen

Bijgewerkt Dec 14, 2023

Makers en redacteuren van een Dropbox Paper-document kunnen het volgende doen:

Gebruikers met uitsluitend machtigingen voor weergeven en opmerkingen toevoegen kunnen wijzigingen niet ongedaan maken en opmerkingen niet opnieuw openen.

Gebruik je Dropbox nog niet? Kijk hoe je met Dropbox eenvoudig je documentversiegeschiedenis kunt beheren.

Vorige versies van een Paper-document bekijken en terugzetten

Voordat je begint, houd er rekening mee dat als je een vorige versie van je document terugzet, de recentere versies worden verwijderd uit de versiegeschiedenis. Dit betekent dat als je een oudere versie hebt teruggezet, je niet kunt teruggaan naar een recentere versie.

Je kunt het terugzetten ongedaan maken zolang het document niet is bewerkt nadat het is teruggezet (door jou of iemand anders). Wanneer eenmaal wijzigingen zijn aangebracht, kun je het terugzetten niet meer ongedaan maken. Zorg dus dat de versie die je terugzet ook echt de versie is die je wilt hebben voordat je er wijzigingen in aanbrengt.

Een vorige versie van een Dropbox Paper-document terugzetten:

1. Open een Paper-document.
  2. Klik op ... (het pictogram met drie puntjes).
  3. Klik op Documentgeschiedenis.
  4. Op het tabblad Wijzigingen in document vind je de lijst met eerdere bewerkingen.
  5. Klik op de versie die je wilt terugzetten en dan op Teruggaan naar deze versie.
  6. Klik op Ongedaan maken tot hier.

Opmerkingen bekijken en opnieuw openen

highlight icon

Opmerking: je kunt opmerkingen alleen opnieuw openen als je bewerkingsmachigingen hebt voor het Paper-document.

Opmerkingen opnieuw openen:

1. Open een Paper-document.
  2. Klik op ... (het pictogram met drie puntjes).
  3. Klik op Documentgeschiedenis.
  4. In het tabblad Opmerkingengeschiedenis vind je de lijst met opgeloste opmerkingen.
  5. Ga naar de opmerking die je opnieuw wilt openen en klik op Opnieuw openen.

Waarom kan ik geen vorige versie vinden in het venster Documentgeschiedenis?

Wijzigingen in document wordt alleen weergegeven in het venster Documentgeschiedenis als:

• de bewerking ten minste 30 minuten geleden heeft plaatsgevonden
  • bij de bewerking meer dan 500 tekens zijn gewijzigd in het document

Terugzetten van een vorige versie ongedaan maken

Wanneer je de vorige versie van een Paper-document hebt teruggezet, maak je dit als volgt ongedaan:

1. Ga terug naar het tabblad Wijzigingen in document in het venster Documentgeschiedenis.
  2. Klik op Ongedaan maken naast Die wijziging annuleren en teruggaan naar de nieuwere versie.