Wat is Dropbox Business?

Bijgewerkt Mar 17, 2024
person icon

In dit artikel worden de functies beschreven die beschikbaar zijn voor gebruikers van Dropbox Business.

Dropbox Business is een abonnement voor kleine, flexibele teams. Met Dropbox Business kun je een projectvoorstel bewerken en verzenden, een contract ondertekenen, en definitieve bestanden verzenden zonder tussen apps te hoeven schakelen.

Meer informatie over de verschillende Dropbox-abonnementen en de inbegrepen functies.

Wat is er inbegrepen bij Dropbox Business?

Dropbox Business beschikt over de meeste functies van Dropbox Essentials*, plus het volgende:

• Opslagruimte voor je team. Minimaal 9 TB opslagruimte in totaal, gedeeld door het hele team (3 TB per actieve licentie, met een minimum van 3 licenties).* Elke extra actieve licentie voegt 3 TB opslagruimte toe aan het team, tot een totaal van 1000 TB.
    • Opmerking: een licentie is 'actief' wanneer een persoon zich regelmatig aanmeldt bij Dropbox en Dropbox gebruikt.
  • Samenwerking via multimediatools. Maak een onbeperkt aantal opnames met Dropbox Capture en upload tot 10 bestanden met Dropbox Replay.
  • Een ingebouwde workflow voor e-handtekeningen. Verstuur een onbeperkt aantal handtekeningaanvragen vanaf je pc of mobiel. Maak tot 15 herbruikbare sjablonen vanaf je bureaublad.
  • Aanpasbare teaminstellingen. Beheerders kunnen apparaten van het team goedkeuren en beperken, beheren op welke manier materiaal mag worden gedeeld buiten het team, standaardinstellingen configureren, en rapporten over teamactiviteit genereren.

*Bij Dropbox Business is toegang tot Dropbox Vault niet inbegrepen.

Meer informatie over Dropbox Business

Veelgestelde vragen over Dropbox Business

Hoe schaf ik Dropbox Business aan?

Ga naar de aankooppagina om Dropbox Business aan te schaffen.

Hoeveel kost Dropbox Business?

De kosten voor Dropbox Business worden bepaald door verschillende factoren, waaronder het aantal leden van een team en je geografische locatie.

Kan ik een bestaand team migreren naar Dropbox Business?

Ja, je kunt je huidige abonnement omzetten naar Dropbox Business, tenzij je een bestaande Dropbox-gebruiker bent met een van de volgende abonnementen:

• Dropbox Standard
  • Dropbox Advanced
  • Dropbox Enterprise