Gegevensoverdracht tussen Azië-Pacific en de Verenigde Staten

Bijgewerkt Feb 01, 2024

Dropbox-teamgebruikers hebben de mogelijkheid om bestandgegevens op te slaan die zijn gehost op de Amazon Web Services (AWS) cloud in Australië en Japan.

Als je ervoor kiest om je bestandsgegevens te migreren van het Amerikaanse datacenter naar lokale opslag in Australië of Japan, biedt Dropbox een enkele, eenmalige migratie aan tussen de VS en het land waar je naartoe migreert. Om je gegevens tijdens de migratie volledig te beschermen, gebruikt Dropbox SSL om gegevens tussen regio's over te dragen. Het berekent een MD5-controlesom van alle blokken voordat de gegevens worden overgedragen en geverifieerd. Informatie wordt verzonden tussen onze meerdere, beveiligde aanwezigheidspunten.