Links beveiligen met wachtwoord in Dropbox Replay

De functie die in dit artikel wordt beschreven, is alleen beschikbaar voor klanten die de Dropbox Replay add-on hebben gekocht.

Je kunt je gedeelde links beveiligen met een wachtwoord voor al je bestanden en projecten in Dropbox Replay. Je kunt al je gedeelde links beheren op de pagina Jouw links. Meer informatie over de Dropbox Replay add-ons op de pagina Jouw links

Je gedeelde links beveiligen met wachtwoord in Dropbox Replay

Je gedeelde links beveiligen met een wachtwoord:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu op Replay.
    • Opmerking: Dropbox Replay wordt geopend in een nieuw tabblad.
  4. Plaats de muisaanwijzer op de miniatuur of in de rij van het bestand dat je wilt delen.
  5. Klik op ‘’ (drie puntjes) in de rechterbovenhoek.
  6. Klik in het menu dat verschijnt op Delen.
    • Opmerking: Je kunt machtigingen voor bestanden en mappen wijzigen in het tabblad Jouw links.
  7. Kies de manier waarop je ontvangers toegang wilt verlenen:
    • Weergeven en opmerkingen toevoegen: collega's kunnen het bestand en de opmerkingen weergeven en kunnen ook zelf opmerkingen toevoegen.
    • Alleen weergeven: collega's kunnen het bestand weergeven, maar kunnen geen opmerkingen zien of toevoegen.
  8. Klik op het tandwielpictogram om een wachtwoord vereist te maken.
  9. Schakel Vereist wachtwoord in.
  10. Typ je wachtwoord.
  11. Klik op Opslaan.