Je Dropbox-wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Bijgewerkt Aug 09, 2023
Als je je Dropbox-wachtwoord bent vergeten of dit wilt wijzigen, kun je dit op elk moment doen door de onderstaande instructies te volgen.
highlight icon

Opmerkingen:

Je Dropbox-wachtwoord opnieuw instellen

Als je je wachtwoord bent vergeten en niet kunt inloggen, volg je de onderstaande instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen vanaf het inlogscherm:

1. Ga naar dropbox.com/login.
  2. Voer het e-mailadres in dat gekoppeld is aan je account.
  3. Klik op Doorgaan.
  4. Klik op Wachtwoord vergeten? onder het veld Wachtwoord.
  5. Voer het e-mailadres in dat gekoppeld is aan je account.
  6. Klik op Verzenden. Dropbox stuurt een link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar dat e-mailadres.
  7. Klik op de link in de e-mail om een nieuw wachtwoord te maken. Meer informatie over het maken van sterke wachtwoorden.
highlight icon

Opmerking: Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spam of ongewenste mail. Kun je de e-mail nog steeds niet vinden? Voeg no-reply@dropbox.com toe aan je contactpersonen of adresboek en herhaal de stappen voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.

Je Dropbox-wachtwoord wijzigen

Als je kunt inloggen, volg je de onderstaande instructies om je Dropbox-wachtwoord te wijzigen terwijl je bent aangemeld:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op je avatar (profielfoto of initialen) in de rechterbovenhoek.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op het tabblad Beveiliging.
  5. Klik op Wachtwoord wijzigen.
  6. Voer het e‑mailadres in waarmee je het account hebt gemaakt. Dropbox stuurt een link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord naar dat adres.
  7. Klik op de link in de e-mail om een nieuw wachtwoord te maken. Meer informatie over het maken van sterke wachtwoorden.
highlight icon

Opmerking: Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan je spam of ongewenste mail. Kun je de e-mail nog steeds niet vinden? Voeg no-reply@dropbox.com toe aan je contactpersonen of adresboek en herhaal de stappen voor het opnieuw instellen van je wachtwoord.