Wat is Dropbox Professional?

Bijgewerkt Dec 04, 2023

Dropbox Professional is het meest geavanceerde abonnement van onze drie abonnementen voor individuele gebruikers. Professional bevat alle geweldige functies van Dropbox Basic en Plus, inclusief bescherming voor verloren of gestolen apparaten.

Het bevat ook een aantal zeer krachtige functies die niet beschikbaar zijn in andere abonnementen voor individuele gebruikers, waaronder:

Support met prioriteit via chat

Gebruikers van Dropbox Professional hebben toegang tot support met prioriteit via chat. Dit betekent dat we vaak al binnen enkele minuten een vraag kunnen beantwoorden (tijdens normale kantooruren).

Meer informatie over de supportopties die beschikbaar zijn bij Dropbox Professional

Versiegeschiedenis van bestanden

Voor Dropbox Professional bewaren we de versiegeschiedenis van je bestanden gedurende 180 dagen. Dit betekent dat je een wijziging in een bestand op elk moment binnen die 180 dagen ongedaan kunt maken of een bestand kunt terugzetten.

Meer informatie over de versiegeschiedenis van bestanden

Functies voor gedeelde links

Dropbox Professional-gebruikers hebben meer controle over wat ze delen en hoe:

• Wachtwoorden voor gedeelde links: creëer een extra beveiligingslaag, zodat alleen mensen met het unieke bestandswachtwoord toegang hebben tot je link.
  • Vervaldatums voor gedeelde links: bescherm je vertrouwelijke bestanden door een vervaldatum voor gedeelde links in te stellen. Na de vervaldatum werkt de link niet meer.
  • Alleen-lezen machtigingen: selecteer of ontvangers de bestanden in een gedeelde map kunnen bewerken of alleen kunnen weergeven.

Lezersgeschiedenis

Met de lezersgeschiedenis kunnen klanten in Professional zien of iemand met wie ze een bestand hebben gedeeld, het bestand op dat moment bekijkt of wanneer die persoon het bestand voor het laatst heeft bekeken.

Meer informatie over de lezersgeschiedenis

Volledige tekst doorzoeken

Met zoekopdrachten in volledige tekst kun je veel meer dan alleen de namen van bestanden vinden. Je kunt bestandsnamen, extensies en de inhoud van bestanden (ook van Paper-documenten) doorzoeken zodat je meteen vindt wat je zoekt. Dergelijke zoekopdrachten zijn niet hoofdlettergevoelig en hierbij worden aangepaste spellingcorrecties toegepast op je zoektermen.

Meer informatie over zoeken in volledige tekst

Watermerk toevoegen

Dropbox Professional helpt je je werk beschermen met watermerken. Bescherm je beste ideeën met een digitaal watermerk voordat je ze deelt met je klanten.

Meer informatie over het toevoegen van een watermerk

Dropbox Professional kopen

Je kunt Dropbox Professional op drie manieren kopen: