Gebruikmaken van de actie van Chromebook en Dropbox

Bijgewerkt Nov 07, 2023
Als je onlangs een Lenovo Chromebook hebt gekocht, kom je mogelijk in aanmerking voor 100 GB gratis Dropbox-opslagruimte gedurende 12 maanden na aankoop van je computer. De opslagruimte uit deze actie komt boven op de 2 GB die je krijgt bij een gratis Dropbox Basic-abonnement.

Veelgestelde vragen

Welke Chromebook-apparaten komen in aanmerking voor de actie?

Je apparaat komt mogelijk in aanmerking als je niet eerder dan april 2022 een nieuwe Lenovo Chromebook hebt gekocht waarop Dropbox vooraf is geïnstalleerd.

Hoe kan ik gebruikmaken van de opslagruimte uit de actie?

Je maakt als volgt gebruik van de actie voor jouw Chromebook:

1. Klik of tik op het Dropbox-pictogram op de taakbalk om Dropbox te openen op je Chromebook.
  2. Vul je gegevens in op de pagina om je te registreren voor een Dropbox-account. Klik op Aanmelden als je al een Dropbox-account hebt.
    • Als je account in aanmerking komt, verschijnt er een venster met de vraag of je gebruik wilt maken van de actie.
  3. Klik op Gebruikmaken van de actie.

Hierna ontvang je een e-mailmelding met details over je verhoogde opslagruimte.

Hoe lang is de opslagruimte uit de actie geldig?

De 100 GB opslagruimte van deze Lenovo Chromebook-actie is 12 maanden geldig vanaf de datum waarop deze opslagruimte wordt geactiveerd.

Hoeveel tijd heb ik om de opslagruimte uit de actie te activeren?

Je moet binnen 3 maanden na aankoop van het apparaat gebruikmaken van de actie.

Als ik verschillende apparaten heb gekocht die voor de actie in aanmerking komen, kan ik dan verschillende keren van dezelfde aanbieding gebruikmaken?

Nee. Voor elk Dropbox-account kan slechts één keer gebruik worden gemaakt van een bepaalde actie. Je kunt bijvoorbeeld maar één keer gebruikmaken van de Lenovo Chromebook-actie van 100 GB gratis opslagruimte voor 12 maanden.

Kan ik de opslagruimte uit de actie overzetten naar een ander Dropbox-account?

Nee, de opslagruimte uit de actie kan niet worden overgezet nadat van de actie is gebruikgemaakt.

Geldt de actie ook voor een opnieuw ingericht of gebruikt apparaat?

Nee. De opslagruimte uit de actie is uitsluitend beschikbaar voor de oorspronkelijke koper van het nieuwe apparaat dat voor de actie in aanmerking komt.

Waarom kom ik niet in aanmerking voor de opslagruimte uit de actie?

Er zijn tal van redenen waarom je mogelijk niet in aanmerking komt om gebruik te maken van de opslagruimte uit de actie:

• Je hebt al gebruikgemaakt van actie op een Lenovo Chromebook. Je kunt slechts één keer gebruikmaken van een bepaald type actie.
    • Je kunt bijvoorbeeld maar één keer gebruikmaken van de Lenovo Chromebook-actie van 100 GB opslagruimte voor 12 maanden, ook als je meerdere Lenovo Chromebook-apparaten koopt die in aanmerking komen voor de actie.
  • Je hebt een tweedehands of refurbished apparaat, en de vorige eigenaar heeft al gebruikgemaakt van de actie voor dat apparaat.
  • Je apparaat komt mogelijk niet in aanmerking voor de actie vanwege uitzonderingen die bepaalde landen of verkooppunten hebben gemaakt.

Hoe weet ik of het gelukt is gebruik te maken van de actie?

Je ontvangt een e-mailmelding wanneer je gebruik hebt gemaakt van de actie en de gratis opslagruimte is toegevoegd. De extra opslagruimte wordt ook aangegeven op de plaatsen waar je de totale beschikbare ruimte voor je Dropbox-account kunt bekijken.

Wat gebeurt er wanneer mijn extra opslagruimte uit de actie vervalt?

Wanneer de actie verloopt, wordt de verhoogde opslagruimtelimiet in Dropbox automatisch teruggezet naar de oorspronkelijke limiet. Als je bijvoorbeeld een Basic-account hebt, wordt de limiet teruggezet op 2 GB plus eventuele opslagruimte die je hebt verdiend met aanbevelingen of andere bonussen.

Als na de vervaldatum blijkt dat je oorspronkelijke limiet is overschreden, kun je geen nieuwe foto's, video's en documenten meer opslaan in Dropbox. Je kunt meer opslagruimte krijgen door te upgraden naar Dropbox Plus.

Voorwaarden voor de Dropbox-actie van 100 GB gratis opslagruimte voor Lenovo Chromebook-apparaten (huidige actie)

Voor Lenovo Chromebooks die niet eerder dan april 2022 zijn gekocht, is de actie beschikbaar voor de eerste gebruiker die zich registreert of aanmeldt bij Dropbox tijdens de eerste keer starten van de app op dat apparaat. De actie moet worden verzilverd tijdens de eerste keer starten van de app. Per apparaat kan slechts één keer gebruik worden gemaakt van de actie. De actie kan niet worden verzilverd voor een tweedehands, refurbished of gewist en teruggezet apparaat, en geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Deze actie is geldig voor één persoonlijk account met een Dropbox-abonnement en geeft 12 maanden lang, gerekend vanaf de datum van deelname aan de actie, recht op 100 GB extra opslagruimte boven op de opslagruimte die Dropbox biedt aan gebruikers met een gratis account. Elke gebruiker komt slechts in aanmerking voor één actie van dit type voor één account. Wanneer de actieperiode van 12 maanden verloopt, wordt de 100 GB extra opslagruimte die was toegevoegd aan de Dropbox-service van de gebruiker, automatisch verwijderd. Het gebruik van Dropbox valt onder de servicevoorwaarden, het privacybeleid en de overige voorwaarden van Dropbox. De actie is niet beschikbaar in Wit-Rusland (Belarus), China, Cuba, Iran, Noord-Korea, Rusland, Soedan, Syrië of de Krim-regio, of andere landen waar de Dropbox-service niet beschikbaar is, wettelijk beperkt is of onderworpen is aan belasting.