Wat is de opslaglimiet voor Dropbox Replay?

Bijgewerkt May 06, 2024
person icon

In dit artikel wordt een functie beschreven die beschikbaar is voor gebruikers van Dropbox Replay.

Je opslaglimiet voor Dropbox Replay is afhankelijk van de opslagruimte van je Dropbox-abonnement. In Replay kun je nieuwe bestanden of projecten maken, en bestaande bestanden en bijgewerkte versies van je bestand of project toevoegen .

Bestanden die rechtstreeks aan Replay zijn toegevoegd vanaf je lokale station, Google Drive, OneDrive, bewerkingssoftware van derden of een andere bron dan je Dropbox, tellen mee voor de opslaglimiet voor Dropbox Replay en de opslaglimiet van je Dropbox-abonnement. Bestanden die vanuit je Dropbox-account aan Replay zijn toegevoegd, tellen niet mee voor de opslaglimiet van je Dropbox-abonnement.

highlighter icon

Opmerking: Vanaf 22 mei 2024 kun je bijhouden hoeveel opslagruimte je Replay-bestanden gebruiken in het overzicht Opslagruimte. Alleen Replay-bestanden die zijn geüpload op of na die datum, maken gebruik van je beschikbare opslagruimte.

Replay heeft de volgende aanvullende bestandslimieten:

• Dropbox Basic: 4 bestanden
  • Dropbox Plus: 4 bestanden
  • Dropbox Family: 4 bestanden
  • Dropbox Professional: 4 bestanden
  • Dropbox Essentials: 10 bestanden
  • Dropbox Standard, Dropbox Advanced en Dropbox Enterprise: 4 bestanden
  • Dropbox Business en -Business Plus: 10 bestanden

Met de Dropbox Replay-add-on kun je je Replay-videobestanden archiveren in je Dropbox-account en zo opslagruimte vrijmaken in Replay om meer projecten te uploaden of te maken.

Meer informatie over het beheer van bestanden en projecten in Dropbox Replay.

Je opslaglimiet in Dropbox Replay controleren

Je controleert als volgt je huidige opslaglimiet:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de avatar (profielfoto of initialen) rechtsboven.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Klik op Abonnement.

In het overzicht Opslagruimte kun je nagaan hoeveel opslagruimte door Replay wordt gebruikt.

highlighter icon

Opmerkingen

• Als een teamlid een nieuwe versie van een bestand uploadt naar een project, telt dat bestand mee voor de opslaglimiet van de eigenaar van het project, en niet voor de opslaglimiet van het teamlid dat een nieuwe versie heeft toegevoegd.
  • Als een beheerder eigenaar wordt van bestanden van een voormalig teamlid of dergelijke bestanden opnieuw toewijst, tellen deze bestanden mee voor de opslaglimiet van de beheerder.
  • Als een bestand of project door een beheerder opnieuw wordt toegewezen aan een teamlid, telt dat bestand of project mee voor de opslaglimiet van dat teamlid, omdat het teamlid de nieuwe eigenaar is.