Hoeveel kan ik opslaan?

Bijgewerkt Nov 07, 2023
Je kunt net zoveel bestanden opslaan in je Dropbox-account als je wilt, totdat je de opslaglimiet bereikt.

Je kunt in de Dropbox-app voor Android net zoveel bestanden opslaan als er op je telefoon of tablet passen of als het opslagquotum in Dropbox toestaat.

Opslagruimte tekort op je apparaat? Je kunt bestanden verwijderen die je offline beschikbaar hebt gemaakt om opslagruimte vrij te maken op je telefoon. Als je onvoldoende vrije opslagruimte hebt in Dropbox, kun je bestanden verwijderen uit je Dropbox of  je account upgraden.

Je kunt in de Dropbox-app voor de iPad net zoveel bestanden opslaan als er op je iPad passen of als het opslagquotum van Dropbox toestaat.

Opslagruimte tekort op je apparaat? Je kunt bestanden verwijderen die je offline beschikbaar hebt gemaakt om opslagruimte vrij te maken op je telefoon. Als je onvoldoende vrije opslagruimte hebt in Dropbox, kun je bestanden verwijderen uit je Dropbox of  je account upgraden.

De Dropbox iPhone-app kan zoveel bestanden opslaan als de opslagruimte van je iPhone of Dropbox Spaces quotum toelaat.

Opslagruimte tekort op je apparaat? Je kunt bestanden verwijderen die je offline beschikbaar hebt gemaakt om opslagruimte vrij te maken op je telefoon. Als je onvoldoende vrije opslagruimte hebt in Dropbox, kun je bestanden verwijderen uit je Dropbox of  je account upgraden.

Je kunt in de Dropbox-app voor Windows Phone net zoveel bestanden opslaan als er op je Windows Phone passen of als het opslagquotum in Dropbox toestaat.

Opslagruimte tekort op je apparaat? Je kunt bestanden verwijderen die je offline beschikbaar hebt gemaakt om opslagruimte vrij te maken op je telefoon. Als je onvoldoende vrije opslagruimte hebt in Dropbox, kun je bestanden verwijderen uit je Dropbox of  je account upgraden.

In de instellingen voor de app kun je ook handmatig de cache wissen waarin onlangs gebruikte bestanden zijn opgeslagen. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Ga in het startscherm van Dropbox naar het tabblad BestandenFoto's of Offline , tik in de appbalk op de knop met de drie puntjes () en selecteer Instellingen.
  2. Tik op Cache.
  3. Tik op Cache wissen.

Je kunt in de Dropbox-app voor de Windows-tablet net zoveel bestanden opslaan als er op je Windows-tablet passen of als het opslagquotum in Dropbox toestaat.

Opslagruimte tekort op je apparaat? Je kunt bestanden verwijderen die je offline beschikbaar hebt gemaakt om opslagruimte vrij te maken op je telefoon. Als je onvoldoende vrije opslagruimte hebt in Dropbox, kun je bestanden verwijderen uit je Dropbox of  je account upgraden.

In de instellingen voor de app kun je ook handmatig de cache wissen waarin onlangs gebruikte bestanden zijn opgeslagen. Voer hiervoor de volgende stappen uit:

1. Veeg van de rechterrand naar het midden van je scherm en tik op Instellingen.
  2. Tik op Cache.
  3. Tik op Cache wissen.