Lenovo | Dropbox Cloud Storage: een overzicht

Bijgewerkt Jan 29, 2024
person icon

In dit artikel wordt een functie beschreven die beschikbaar is voor sommige Lenovo-gebruikers.

Lenovo-gebruikers die nog niet betalen voor een Dropbox-abonnement, komen in aanmerking voor nieuwe abonnementen als onderdeel van Lenovo | Dropbox Cloud Storage

Welke verschillende abonnementen zijn er?

De volgende abonnementen zijn exclusief beschikbaar voor Lenovo-gebruikers:

• Proefperiode voor Dropbox 100 GB
    • Opmerking: Dit is een proefperiode voor Dropbox 100 GB. De proefperiode duurt 90 dagen. Als je niet wilt dat deze proefperiode automatisch wordt omgezet in een betaald Dropbox 100 GB-abonnement, moet je je proefperiode opzeggen via Lenovo voordat deze eindigt.
  • Dropbox 100 GB
  • Dropbox 200 GB
  • Dropbox 500 GB
  • Dropbox 1 TB

Bij deze abonnementen is alle functionaliteit van Dropbox Basic inbegrepen, met extra opslagruimte. Met elk van deze abonnementen kun je je bestanden synchroniseren met Dropbox, maximaal 3 apparaten koppelen, en je aanmeldgegevens beheren met Dropbox Passwords.

Lenovo-gebruikers kunnen ook de abonnementen Dropbox Backup, Dropbox Plus en Dropbox Professional aanschaffen.

Kan ik Dropbox gebruiken op mijn andere apparaten?

Ja, je kunt Dropbox gebruiken om toegang te krijgen tot je bestanden op 3 verschillende apparaten. De Dropbox-desktop-app kan worden uitgevoerd op computers met de besturingssystemen Windows, Mac en Linux. Je kunt ook apps downloaden voor mobiele apparaten met Windows, Mac of Linux.

Hoe kan ik een van deze abonnementen aanschaffen?

Je kunt deze abonnementen alleen aanschaffen via Lenovo.

Als je in aanmerking komt, zie je een pop-upvenster met de titel Lenovo | Dropbox Cloud Storage. Hier kun je de beschikbare abonnementen bekijken, je aankoop doen, of je registreren voor de proefperiode.

Je kunt de abonnementen ook vinden op de Lenovo Cloud Marketplace.

Welke Lenovo-apparaten komen in aanmerking?

Alle apparaten van Lenovo en dochtermaatschappijen van Lenovo (NEC, Medion en FCCL) die na 2015 zijn aangeschaft, komen in aanmerking.

Wie komt in aanmerking?

Lenovo-gebruikers die nog geen betaald Dropbox-abonnement hebben, komen in aanmerking voor nieuwe abonnementen, of kunnen zich registreren voor de proefperiode van Dropbox 100 GB, als onderdeel van Lenovo | Dropbox Cloud Storage. Daaronder vallen:

• Nieuwe gebruikers
  • Gebruikers van Dropbox Basic

Bestaande Dropbox-gebruikers komen niet in aanmerking voor de proefperiode of voor het up- of downgraden van hun abonnement via Lenovo | Dropbox Cloud Storage.

highlight icon

Opmerking: Je kunt je Lenovo-ID niet gebruiken om lid te worden van een Dropbox-teamaccount of om toegang te krijgen tot een proefperiode van een team.

Kan ik mijn abonnement opzeggen of upgraden naar een ander abonnement?

Ja, voor support voor facturering, waaronder opzeggingen, upgrades en downgrades, kun je per e-mail contact opnemen met Lenovo via dbxsolutions@lenovocloudsoftware.com

Waar kan ik terecht voor klantsupport?

Neem voor vragen over het gebruik van het product contact op met Dropbox Support.

Neem voor vragen over abonnementen, problemen met aanmelden, of facturering voor Lenovo | Dropbox Cloud Storage contact op met Lenovo via e-mail: dbxsolutions@lenovocloudsoftware.com

Meer informatie over Dropbox en Lenovo

Hoe werkt de huidige Dropbox-actie voor Lenovo-apparaten?