Bestanden met voorrang synchroniseren

Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers met een Dropbox Professional- of Business-account.

In de Dropbox-app op je computer kun je een bepaald bestand met voorrang laten synchroniseren. Je kunt dit instellen op het moment dat het betreffende bestand wordt gesynchroniseerd. Mappen of pakketbestanden kunnen niet met voorrang worden gesynchroniseerd.

Een bestand in de synchronisatiewachtrij voorrang geven:

1. Klik op Finder (Mac) of Start (Windows) en klik vervolgens op de Dropbox-map.
  2. Sleep het bestand dat je wilt synchroniseren naar de Dropbox-map.
  3. Controleer of het blauwe synchronisatiepictogram wordt weergegeven en klik vervolgens met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Nu synchroniseren.
  4. Dit bestand wordt nu eerder gesynchroniseerd dan de bestanden waarvoor je Nu synchroniseren niet hebt geselecteerd.

Opmerking: als je een gedeelde link naar een bestand maakt, wordt dat bestand automatisch toegevoegd aan de groep bestanden die met voorrang wordt gesynchroniseerd.