Overzicht van het tabblad Inhoud in Dropbox Business

Het tabblad Inhoud in de beheerconsole van Dropbox Business biedt belangrijke informatie en beheeropties voor de gedeelde mappen en teammappen van je team. Je kunt het tabblad als volgt openen:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Inhoud.

In het tabblad Inhoud kun je:

• De zoek- en filteropties gebruiken om gedeelde mappen en teammappen te zoeken en te filteren.
  • De teammappen en alle mappen die gedeeld zijn door je team sorteren en doorbladeren.
  • Het lidmaatschap van gedeelde mappen beheren: gebruikers toevoegen of verwijderen, machtigingen aanpassen en bekijken welke bestanden zijn gedeeld met niet-teamleden.
  • Rechtstreeks vanuit de beheerconsole gedeelde mappen en teammappen toevoegen, verwijderen of kopiëren.