Overzichtspagina Inhoud in Dropbox Business

Als Dropbox Business-beheerder kun je de inhoud van je team bekijken en beheren vanaf de pagina Inhoud in de beheerconsole. Toegang tot de pagina Inhoud:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Inhoud

Er zijn drie tabbladen onder de zoekbalk: Team en gedeeld, Toegang voor lid en Vergrendelde bestanden.

Op het tabblad Team en gedeeld kun je:

• Gedeelde mappen en teammappen doorzoeken en sorteren
  • Het lidmaatschap van gedeelde mappen en teammappen beheren: gebruikers toevoegen of verwijderen, machtigingen aanpassen en bekijken welke bestanden zijn gedeeld met niet-teamleden
  • Gedeelde mappen en teammappen toevoegen, verwijderen en kopiëren

Op het tabblad Toegang voor lid kun je zien tot welke mappen een bepaald teamlid toegang heeft. Klik op de naam of het e-mailadres van het lid van wie je de toegangsrechten wilt bekijken.

Opmerking: deze functie is niet voor alle teams beschikbaar. Als het tabblad Toegang voor lid niet wordt weergegeven, heeft je team geen toegang tot deze functie.

Op het tabblad Vergrendelde bestanden kun je bestanden ontgrendelen die teamleden hebben vergrendeld. Wijs het item aan dat je wilt ontgrendelen (bestand of map), klik op de '...' (drie puntjes) en klik op Bewerken ontgrendelen.