De Dropbox-add-on voor gegevensmigratie van Movebot gebruiken

Bijgewerkt Jan 31, 2024
person icon

De add-on voor gegevensmigratie van Movebot is via het salesteam van Dropbox beschikbaar voor Dropbox-teamaccounts. Als je beheerder van een Dropbox-teamaccount bent en meer wilt weten over deze add-on, neem dan contact op met je accountteam of je klantsuccesmanager bij Dropbox.

Met de add-on voor gegevensmigratie van Movebot kunnen organisaties snel en veilig bestanden en bijbehorende machtigingen migreren van fysieke bestandsservers en bestaande cloudopslagoplossingen naar hun Dropbox-teamaccount.

Met de add-on kunnen beheerders van Dropbox-teamaccounts:

• Thuismappen en (persoonlijke gedeelde) mappen migreren naar hun Dropbox-teamaccount
  • Machtigingen voor delen overdragen van lokale bronnen en cloudbronnen naar hun Dropbox-teamaccount
  • Zicht houden op de bestandsoverdracht via realtime rapportage, visualisatie en het vastleggen van gebeurtenissen
  • Migraties automatiseren en versnellen met parallel laden, Dropbox API-aanroepoptimalisatie en de beheerde schaalbare technologie van Movebot
  • Migratietaken van tevoren plannen, eenmalig of volgens een herhalend schema