De Dropbox-add-on Gegevensmigratie gebruiken

De add-on Gegevensmigratie is via het salesteam van Dropbox beschikbaar voor gebruikers van Dropbox Business Advanced en Dropbox Business Enterprise. Als je een Dropbox Business-teambeheerder bent en meer wilt weten over deze add-on, neem je contact op met je accountteam of je klantsuccesmanager bij Dropbox.

Met de add-on Gegevensmigratie, een Cloud FastPath-oplossing, kunnen Dropbox-teambeheerders zeer grote hoeveelheden gegevens snel en veilig migreren vanuit een cloudbron of een lokale bron.

Met de add-on Gegevensmigratie kunnen teambeheerders bijvoorbeeld:

• Gedeelde persoonlijke items, basismappen en projectwerkruimten migreren naar Dropbox Business.
  • Machtigingen voor delen overdragen van lokale bronnen en cloudbronnen naar Dropbox Business.
  • Een migratietaak van tevoren plannen.

Opmerking: je kunt de Cloud FastPath-service gebruiken met de browsers Chrome, Firefox en Internet Explorer.

De add-on Gegevensmigratie leren gebruiken

Meer informatie over hoe je de add-on Gegevensmigratie gebruikt met Dropbox Business vind je in de Cloud FastPath Knowledgebase: