Contact met Dropbox Support

Kijk eerst of je het antwoord op je vraag kunt vinden in ons helpcentrum of onze communityforums voordat je contact opneemt met de klantsupport van Dropbox.

Support via chat en e-mail

Welke opties voor technische support je kunt gebruiken, is afhankelijk van je type account (Basic, Plus, Family, Professional of Business). Je kunt de supportopties voor je account bekijken door je aan te melden en naar dropbox.com/support te gaan.

Telefonische support

Telefonische support is alleen beschikbaar voor Dropbox Business-teams. Dropbox Business-beheerders kunnen een gesprek met Dropbox Support aanvragen tijdens lokale kantooruren. Dat doe je zo:

1. Meld je aan op dropbox.com als beheerder.
  2. Klik op Beheerconsole in de linkerzijbalk.
  3. Klik op Help in de linkerzijbalk.
  4. Klik op Telefoon.
  5. Voer een telefoonnummer in dat direct kan worden gekozen.
  6. Klik op Een belafspraak maken. Je wordt dan binnen enkele seconden opgebeld.

Ben je lid van een Dropbox Business-team, maar geen beheerder? Vraag je teambeheerder om naar dropbox.com/support te gaan. Beheerders kunnen ook extra beheerders toevoegen aan het team, zodat deze toegang hebben tot telefonische support.

Beschikbare talen

De support is voor alle gebruikers beschikbaar in het Engels.

Afhankelijk van je accounttype en locatie, kan de support ook beschikbaar zijn in het Duits, Frans, Japans, Portugees en Spaans. Meld je aan en ga naar dropbox.com/support om je beschikbare opties te bekijken.

Staat je taal niet bij de opties op dropbox.com/support, stuur ons dan een e‑mail of chatbericht in de gewenste taal, zodat we je naar het juiste team kunnen leiden.

Reactietijden en openingstijden van Support

Plus-, Family-, Professional- en Business-gebuikers kunnen binnen 1 werkdag een e‑mail van support verwachten.

• Business-gebuikers met een Enterprise-abonnement kunnen elke dag van de week binnen 1 uur een reactie van Support verwachten via e-mail.

Als support via telefoon en chat als opties staan vermeld op dropbox.com/support, zijn die mogelijkheden beschikbaar tijdens lokale kantooruren.