Een beheerder van je Dropbox Business-team vinden

Dropbox Business-teams hebben een of meer beheerders in hun organisatie die de instellingen voor beveiliging, integratie en delen voor hun team beheren. Als je lid bent van een Dropbox Business-team en deze instellingen wilt wijzigen, neem je contact op met een beheerder voor hulp.

Je kunt sommige problemen ook zelf oplossen zonder contact op te nemen met je beheerder. Bijvoorbeeld:

Een beheerder van je team vinden

Zo vind je een beheerder van je Dropbox Business-team:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik linksonder op de naam van je team.
  3. Klik op Groepen en leden.
  4. Klik op de tab Leden.

Je ziet een lijst met de naam en status van iedereen in je team. We raden aan om voor de meeste verzoeken contact op te nemen met de teambeheerder, omdat deze het hoogste toegangsniveau heeft tot de beheerinstellingen. Iedereen met de status teambeheerder, supportbeheerder of beheerder van gebruikersbeheer is echter een beheerder in jouw team.