Wat zijn persoonspagina's?

Deze functie is alleen beschikbaar voor Dropbox Business-gebruikers.
In de Dropbox-desktopapp kun je persoonspagina's bekijken. Een persoonspagina bevat allerlei nuttige informatie, zoals de bestanden, mappen, vergaderingen en updates die je met dat teamlid deelt. Je kunt dat teamlid ook rechtstreeks vanaf de persoonspagina een e‑mail of Slack-bericht sturen of toevoegen aan een Zoom-vergadering.

Je kunt persoonspagina's bekijken voor elk lid van je team. Deze pagina's bevatten de volgende informatie:

• Contactgegevens en de agenda van de persoon van wie je de pagina bekijkt
  • Gedeeld materiaal, inclusief materiaal dat deze persoon met jou heeft gedeeld en items waaraan jullie samen hebben gewerkt in de afgelopen 90 dagen
  • Recente activiteiten in gedeeld materiaal en uitgelichte activiteiten, inclusief wanneer een bestand voor het laatst is gedeeld of bewerkt
  • Geplande gemeenschappelijke Zoom-vergaderingen met deze persoon

Hoe kan ik een persoonspagina weergeven?

Je geeft als volgt de persoonspagina van iemand weer:

1. Open de Dropbox-desktopapp.
  2. Klik onder Mensen in de linkerzijbalk op de naam van die persoon.

Kan ik naar de persoonspagina van iemand zoeken?

Ja. Als je de naam van de persoon die je zoekt niet ziet, kun je naar de persoonspagina zoeken. Dit doe je als volgt:

1. Open de Dropbox-desktopapp.
  2. Klik onder Mensen in de linkerzijbalk op Iemand toevoegen.
  3. Begin met het typen van de naam en klik op het profiel in de lijst die verschijnt.
  4. Klik op de naam om de persoonspagina te zien.

Kan ik de persoonspagina van iemand bekijken op dropbox.com?

Nee, persoonspagina's zijn op dit moment alleen beschikbaar in de Dropbop-desktopapp.

Hoe bepaalt Dropbox wie moet worden voorgesteld in het gedeelte Mensen?

Voorgestelde personen worden bepaald door de andere Dropbox-gebruikers met wie je het vaakst en het meest recent iets hebt gedeeld of hebt samengewerkt (ook als dat geen Dropbox Business-gebruikers zijn). Personen die worden voorgesteld, kun je herkennen aan het fonkelpictogram naast hun naam. Je kunt maximaal 20 personen vastmaken aan de zijbalk. Dit doe je door op de persoonspagina te klikken op het pictogram Vastmaken aan zijbalk (het lijkt op een speld). Je kunt ook persoonspagina's toevoegen via het gedeelte Mensen. Dit doe je door te klikken op + Iemand toevoegen. De toegevoegde mensen krijgen geen melding wanneer je ze toevoegt of hun pagina bekijkt.

Kan ik personen in mijn lijst Mensen verbergen of afwijzen?

Ja. Je kunt als volgt iemand in je lijst Mensen verbergen of afwijzen:

1. Open de Dropbox-desktopapp.
  2. Klik onder Mensen in de linkerzijbalk op de naam van een persoon.
  3. Klik op Verwijderen van zijbalk of Suggestie afwijzen.

Hoe kan ik mijn e-mail, mijn agenda en Slack koppelen aan mijn persoonspagina?

Als je al een van deze accounts hebt gekoppeld, wordt dit automatisch weergegeven op jouw persoonspagina.

Je kunt als volgt zien welke accounts zijn gekoppeld of een account koppelen:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik rechtsboven op je profielfoto (of de grijze cirkel).
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik op de tab Gekoppelde apps.
  5. Als je een account wilt koppelen, klik je op Koppelen aan Google, Koppelen aan Outlook of Koppelen aan Slack en volg je de aanwijzingen.

Opmerking: Dropbox geeft alleen agendagegevens weer volgens de instellingen in je agenda. Om ervoor te zorgen dat agendagegevens correct worden gedeeld, bekijk je je instellingen voor delen en beveiliging in je Google- of Outlook Agenda-app.