Videoversies vergelijken in Dropbox Replay

Bijgewerkt Nov 09, 2023
person icon

De functie die in dit artikel wordt beschreven, is alleen beschikbaar voor klanten die de Dropbox Replay add-on hebben gekocht.

Als je de add-on Dropbox Replay hebt aangeschaft, kun je in Dropbox Replay twee versies van hetzelfde videobestand naast elkaar bekijken en vergelijken.
highlight icon

Opmerking: Je moet meerdere versies van je videobestand hebben om de functie voor vergelijking van versies te kunnen gebruiken. Leer hoe je een nieuwe versie van een bestand maakt in Dropbox Replay.

Je vergelijkt videoversies als volgt:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op het rastersymbool links bovenin.
  3. Klik in het menu dat verschijnt op Replay.
    • Opmerking: Dropbox Replay wordt geopend op een nieuw tabblad.
  4. Klik op het videobestand waarvan je versies wilt vergelijken om het te openen.
  5. Klik linksboven op het versienummer (bijvoorbeeld: V1).
  6. Klik op Versies vergelijken.

Het venster voor videovergelijking wordt geopend.

highlight icon

Opmerkingen:

• De oudere versie verschijnt aan de linkerkant en de recentere versie aan de rechterkant.
  • De videocontroller is voor beide video's hetzelfde.
  • Als het volume voor de ene versie wordt uitgezet, wordt het automatisch aangezet voor de andere versie.
  • Als de persoon die de eerste versie van het bestand toevoegt, een gebruiker is van de add-on Dropbox Replay, hebben al diens collega's ook toegang tot de vergelijking van deze videobestandsversies.