Een inhoudsopgave bekijken in een Dropbox Paper-document

Bijgewerkt Nov 20, 2023

Er wordt automatisch een inhoudsopgave gegenereerd van alle kopteksten in je Paper-document. Je kunt een inhoudsopgave bekijken door de horizontale lijnen aan te wijzen die je ziet in de linkermarge van het document.

Je kunt de inhoudsopgave zichtbaar houden door op een van de gekoppelde koppen te klikken. De inhoudsopgave blijft nu staan, zelfs wanneer je de cursor verplaatst.

highlight icon

Opmerking: Inhoudsopgaven zijn niet beschikbaar in de mobiele Paper-app.

Een kop maken in een Paper-document:

1. Markeer de tekst waarvan je een kop wilt maken.
  2. Klik in het geopende menu op H1 voor een grote kop of H2 voor een middelgrote kop.
  3. Je kunt ook # spatiebalk typen voor een grote kop of ## spatiebalk voor een middelgrote kop.