Meldingen over opmerkingen uitschakelen

Bijgewerkt Nov 20, 2023
Je kunt meldingen over opmerkingen uitschakelen op dropbox.com of in de mobiele Dropbox-app.

Afmelden voor meldingen over opmerkingen op dropbox.com:

1. Meld je aan op dropbox.com.
  2. Klik op de naam van het bestand waarvoor je opmerkingen wilt uitschakelen.
  3. Klik op (drie puntjes) rechtsonder in de voorbeeldweergave.
  4. Klik op Abonnement beëindigen.

Zo beëindig je je abonnement op meldingen over opmerkingen in de mobiele app:

1. Open de Dropbox-app.
  2. Tik op het bestand waarvoor je opmerkingen wilt uitschakelen.
  3. Tik op het tekstvak Typ een opmerking.
  4. Tik op het belpictogram in de linkerbovenhoek. Als het blauw is, betekent dit dat je bent geabonneerd op meldingen.