När en användares konto är inaktiverat:
- Användaren kan inte längre logga in.
- Användarens länkar inaktiveras.
- Användarens teamdokument är fortfarande tillgängliga.
- Användarens historiska besöksdata är fortfarande synliga för ägare/administratörer.
- Användaren tas bort från din DocSend-prenumeration.
För att undvika att förlora åtkomst till användarens länkar och Spaces bör administratörer eller ägare överföra ägarskapet till en annan användare när de inaktiverar användaren. Administratörer och ägare kommer att se en lista över berörda länkar och Spaces innan de bekräftar inaktiveringen.
Så här inaktiverar du en användare:
- Logga in på docsend.com.
- Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
- Klicka på Inställningar.
- Klicka på Företag.
- Klicka på Användare.
- Klicka på
(fler alternativ) bredvid namnet på den användare som du vill inaktivera. - Klicka på Inaktivera.
- För att överföra ägarskapet till användarens länkar eller Spaces klickar du på Överför och fortsätt och sedan på Inaktivera och överför.
- För att inaktivera utan att överföra ägarskapet klickar du på Hoppa över och sedan på Fortsätt.
- Om användaren inte äger några länkar eller Spaces klickar du på Inaktivera.