Vilken mejladress har jag till mitt Dropbox-konto?

Uppdaterat Jan 31, 2024

För att logga in på Dropbox använder du den mejladress du använde för att registrera dig på Dropbox

Om du inte är säker på vilken mejladress som används till ditt Dropbox-konto kan du hitta uppgiften på en enhet du länkat till kontot, genom en mapp du delat eller genom din betalningsinformation om du köpt en prenumeration.

Så här hittar du mejladressen till ditt Dropbox-konto

Du hittar mejlkontot som är kopplat till ditt Dropbox-konto på dropbox.com, Dropbox-klienten och Dropbox för mobila enheter.

1. Klicka på Dropbox-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller menyfältet (Mac).
  2. Klicka på din avatar (profilbild eller initialer) längst upp till höger.
  3. Klicka på Preferenser.
  4. Klicka på fliken Konto

Där ser du mejladressen för ditt kopplade Dropbox-konto.

1. Öppna Dropbox mobilapp.
  2.  Tryck på personikonen längst ner till höger.

Ditt kontonamn och din e-postadress visas högst upp på skärmen.

Du kan trycka på upp- och nedpilarna bredvid ditt namn och din e-postadress för att se den mejladress som är associerad med ditt kopplade konto, om du har ett sådant. Kontot som du är inloggad med har en blå bock bredvid sig.

Hur hittar jag min mejladress om jag inte kan logga in på Dropbox?

Om du inte kan logga in på Dropbox kan du använda vårt sökverktyg för debitering av kredit- och betalkort för att hitta den mejladress som är kopplad till en debitering.

Om du är medlem i en delad mapp kan du också be en annan medlem i den mappen att leta upp kontots adress genom att göra följande:

1. Logga in på dropbox.com.
  2. Klicka på Delad på sidomenyn till vänster.
  3. Klicka på fliken Mappar.
  4. Leta upp den delade mappen och klicka på ”” (tre punkter) intill namnet på den delade mappen.
  5. Välj Dela.
  6. Klicka på Vem har åtkomst.

Personen ser mejladressen under ditt namn i listan över medlemmar i den delade mappen.