Går det att dela ett Dropbox-konto med någon annan?

Uppdaterat Apr 15, 2024

Av säkerhetsskäl rekommenderas det inte att man delar konto med andra. Att dela ditt Dropbox-lösenord med andra bryter också mot Dropbox villkor för tjänsten

Det är inte nödvändigt att dela ett konto för att dela filer med någon. I detta fall bör personen du vill dela med skapa ett eget konto och sedan kan du skicka en länk till filen.

Om du behöver hämta en fil från någon annan kan du skicka en filinlämning till dem – även om de inte har något Dropbox-konto. Läs om hur du skapar och hanterar filinlämningar.

Om du vill dela filer och lagringsutrymme som en del av ett team eller en grupp kan du kolla in Dropbox Standard, Advanced, Business, Business Plus och Enterprise, eller Dropbox Family. Alternativt kan du läs om hur du går med i ett Dropbox-team eller bjuder in någon till ditt team.

Kan jag ge någon åtkomst till mitt Dropbox-konto?

Att dela Dropbox-lösenord med andra bryter mot Dropbox villkor för tjänsten

Om du delar dina inloggningsuppgifter för ditt Dropbox-konto med någon annan och de ändrar mejladressen eller lösenordet som är kopplade till kontot kan vi inte hjälpa dig att få tillbaka åtkomsten till kontot.